Astii hocam crashhhhhh kreşynnnn şelaleynnnnnn vufffff şort treni kalkmış galiba % 20 lik realize geliyor olabilir![]()
![]()
Astii hocam crashhhhhh kreşynnnn şelaleynnnnnn vufffff şort treni kalkmış galiba % 20 lik realize geliyor olabilir![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
pala yarında tutarsa vobu helal olsun.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
dow boguun yuzde 9 eksi kapatirsa yinemi boyuk parmak dicekler.. pehhh , çin artik başaktor kim ne derse desin ... neyse harbi yuan goruruz seneye carsi pazarda ....
75 xxx den 90 xxx a kadar shortlarda az zayiatla direndim . umarim elinde long olanlar 75 xxx e kadar direnebilirler.
eğer düşündüğüm gibi ise 10.900 civarında duracak DOW.
dünkü yüksekten ilk bizim açılışta gelen düşüş a idi sanıyorum sonra geri alış yaptılar o da b olmalı.bu inişte c diye düşünüyorum.10.900 ler son durak olmalı.
inşallah yanılıyorumdur ve inşallah ağzı burnu yamılır,çöker.
ama diğer yandan GARAN bu boru deeel diyoruz tabii.bööön feciydi GARAN...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
fdji manyadı
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
yarın eğer 89000 altında kaparsak 1-2 haftalık bi düşüş gelecek. 86000-84000-81000 hedefleri sıraya girecek hale bak bi anda ayuluk damarlarım kabardı![]()
![]()
![]()
merhaba begler bağğyanlarr...
bugün sistemlere inceden tokat attılar ama, son tokatı her zaman ziesten atar...kraşi...
![]()
BANGA mühim
pala ve ekibi bugün basmadığını nerden biliyoruz kine olacak ki adamın elindeki longların maliyeti kim bilir kaçtır burdan her kademede bassa bile bizim gibilerin canına okur genede ayrıca yarın açlışta fıçırlar +0.30 bile yapsa pala bi bahane bulur isterse yukarı bile yapar merak etmeyin siz
![]()
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
oo astatron abi gelmişüwww abi ziztemlere oynuyor direk pala inanılmaz üwwwww
yeni ziztemci olarak bugünkü harekatı kınıyorum üwwww
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri