garanti ne kadar garanti görelim bakalım, bu ülkede hiç bir şeygaranti deyil, 60 dan 74 olmuş adam, daha ne yapacak,...
bebelere verdi garantiyi oynasın dursunlar, ......
garanti ne kadar garanti görelim bakalım, bu ülkede hiç bir şeygaranti deyil, 60 dan 74 olmuş adam, daha ne yapacak,...
bebelere verdi garantiyi oynasın dursunlar, ......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
merry tiyzem boşuna cörtlemez löngleri boşuna kapamaz vobun feyk zirvesine kandımı zühtü küccükKKK cevap verrr zühtü sipotun alçak tepesine cörtledi ahahahahahahahhaha
zühtü bu zeytinyağı cocuğuuuuuuu
72425 üstünde tazeleme yapacam, kısmi flat olup tekrar yukarıdan dalacam,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Aslında short olmayacaktım..
baktım kuzuyu melettiriyorlar..dayanamadım destek veriyim dedim..
çekilin uleyn dedim..
yakında çil yavrusu gibi dağılmaları görürüz..![]()
şimdi bende bilinenler, 72900 e kadar hala sat üretmedi sabah
72.500 de ters yüz haroşo yakışır aslanıma..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
13. cuma pardonne sinyoritas senyoras 13. nisan günü merikez benkası fayizleri artırırsa ne yapar bu piyasa, hedefi 77bin bile olsa bu herifler oraya kadar ve sonrasında cörtletirlermi o zaman cörtcülere teslim etmek üzere cörtlerimi giyelim emme tikkat edelim zirvede rivörs edelim derinlik feciii vermezden duramayıpduru abbas emmim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri