halojeni okumayalım diye sitesini bile mahkeme kararıyla kapattırmış pala, vay be.......
halojeni okumayalım diye sitesini bile mahkeme kararıyla kapattırmış pala, vay be.......
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
dns ayarlarıyla girilebiliyor..hay allah..
202.224.32.1
202.224.32.2
problem sürerse başka bir çözüm buluruz artık..
Başlat>Ayarlar>Ağ Bağlantısı>Yerel Ağ bağlantısı'na tıklayıp karşınıza çıkan kutudan özellikler'i tıklayın.. ardından TCP/IP'ye çift tıklayıp en alttaki iki kutucuktaki DNS ayarlarına yukarda verdiğim rakamları girin..
problemsiz heryere girersiniz..
BLOGSPOT mahkeme kararıyla tamamen erişime kapatıldı.BLOGSPOT altındaki hiçbir bloga normal şartlarda erişemezsiniz.erişim mahkeme kararı ile engellendi şeklinde uyarı çıkar.ancak DNS ayarlarınızı değiştirirseniz olur.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
iyi de biz giremiyoruz, ayı kelebeği var mı?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
neyse burdan devam edelim... giremeyenler var sanırım hala..burası daha iyi gibi blogspottan
engellendiğinden haberim yoktu
ayı kelebeği yok arkadaşlar... ama şimdilik çarşamba günü gözüme batmaya başladı... tepe olmaya aday bir gün..
78bin maliyetli uzunları tutmaya devam ediyorum...
iyi akşamlar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ama geçmişteki tecrübelerime dayanarak trendden bir şekilde düşmüş trader duygusuna kapılmadım trendin önüne set çekmek, seneler önce çok yapardım trendden düşünce insan tersi yönde savaş açma duygusuna kapılıyor tabi buda zararı kaçnılmaz kılıyor
son iki gün 5000 puan uzunlara savaş açmak duygu yüklü hareket etmek yatırımcıyı bitirir
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
haklısın...emin olmadan kesinlikle pozisyon açmam..açılmamalı..şansa bırakılmayacak kadar ciddi bir iş bu..fırsatlar bitmez..
tahminen bu yukarı da uzun sürmeyecek..böyle uzun soluklu trend başlamaz.. ne varsa aldı adamlar 2 gündür.. dönüş yakındır..uçan kaçan bişey yok yani..bu hafta içi tepe olabilir diye düşünüyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri