yok yok PY benim teknik ŞORT seviyemi (42600 )duydu bana inat önceden çevirdi namıssız kraliçem haklıymış
yok yok PY benim teknik ŞORT seviyemi (42600 )duydu bana inat önceden çevirdi namıssız kraliçem haklıymış
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ANNA
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
alman bankaları iflasın eşiğinde haberiyle beraber 1000 puan geriledik daha sonra bu haberle ilgili bişey duymadım.
kayahan almanyadan yazıyordu sanırım ?
bilgilendirse nedir durum diye![]()
balonu bu kadar çok şişirirseniz, patlaması da böyle olur.
10 dakikada %2,5. yuh be.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Full long.
41400 üstünde stop !
Spot 30 içinde saatlik garfik atayımda son durumda sattan ala geçerek uyumsuzluğu nasıl yapıyolar görelim dedim, henüz yukarı atak bitti demiyor bu garfik, gerçi sistemim bu değil ama, gerçek sistemim 5 dakikalıkda sat derse satarım ne yapalım, saygılar...
![]()
sat sinyali devam ediyor stop falan yok al derse alırız, herkesi boğa psikolojisine soktular millet kırmızı tuşa basmaya korkuyor artık, bu sefer burdan yukarı roketleriz, silkeleme yaptılar diyenleri
hacamat edebilirler, sistem ne derse o.
heran herşey olabilir..kesin konuşanın ağzına lafı tıkarlar...rahat oturmak yok..
geceye long kalıyorum 42500 ihtimali için..herkese iyi aksamlar
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri