d.gazda indirim yapılmış...ne uyanıklar ya milleti enayi yerine koyuyorlar.lan yaz geldi dgazı ne yapsın millet.kalörifer mi yanar ki?
d.gazda indirim yapılmış...ne uyanıklar ya milleti enayi yerine koyuyorlar.lan yaz geldi dgazı ne yapsın millet.kalörifer mi yanar ki?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bugün hafif düşerek kapar, yarın tekrar yukardan açılır günboyu düşeriz gözüküyoryani bence...saygılar...
sabah ekrana spottan iki kağıt açmıştım.. garan ve ereğli...baktığımda biri 3.38 öbürü 3.94 idi...la dedim şunlara bassınlar 6-7 kademe...olacakmı ne.. bu arada
şırıl şırıl şırıl....illede foşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diye bir şey beklemiyorum yahu..şöyle 500 pointslik bir şırılcık yeter
Konu Astatin tarafından (04.05.09 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.
Evet endeks 100 şimdi 31500 ün biraz altına doğru düşmek için start aldı görülüyor, saygılar...
yok mu açıklama yapacak bir yetkili...adı,sanı gerekli değil...
genelde yükselen trentlerde jubile, imf anlaşmasının açıklandığı akşamın ertesi günü yapılır..zirve oluşur...
Konu abka tarafından (04.05.09 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
vob spota nazaran dehşet aşağıda..
düz mantık
-biir mıllete long cazip geleeyor.
-ikii cort acmak sacma denyor mistır. senyor
-ücçcç kelepirden menfir long acayım denyor.
veya
dolaylama mantık
-şincı haziran vadeden bahsedyoruz. taa haziran sonunda bitecek..
-yani demekki ozamana cok dusuk olacagı dusunuluyorki bukadar fark var önden koşturuyor..
Böyle düşünmemizi mi istiyorlar acap ?
Konu fXci tarafından (04.05.09 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri