Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Sayın tr hope hocam günaydın.
daha önce mzbyo'yu sormuştum size. 1.65 e iner demiştiniz. ben 1.80 den almıştım, rsi dip diye. en son 1.61 den kapattı. bu durumda 1.65'in altı neresi görünüyor acaba. Gerçi bütün göstergeleri dipte ama genel görünüm iyi değil. mzbyo dalgalarına yeniden bakabilir misiniz ? sağolun.
bu hisseyi yazarken haftalık çizdiğimi belirtmiştim..grafik hala güncel..o nedenle daha kısa peryotlarda olan biteni anlamlı görmüyorum..en kilit rakam 1,65..eğer haftalıkda burda bir kapanış yapamaz ise 0,66 gibi bir rakam en altlarda destek..o nedenle de 1,65 in tutması gerek!..bol kazanç.
tünaydınlar..acayip bir gün, iş yoğunluğu anlamında..gün içi yazı yazmak zor..ama genel yönde değişiklik yok..!hocamın notları fazlasıyla yeterli..ben pozu flat yaptım takip edemediğimden..en güzel yerde gene kısa açmak için.
hocam uyuya mı kaldı nedir..120 L denge nerede acaba..!
benim graflarda 15 dakika 77350 geçilirse 778xx e gidiş denenebilir.!
iyi seanslar, doğru yönde trade etmemizi dilerim
bendeki tablo budur, trade et et kudur![]()
[quote=tr_hope05;329349]hocam uyuya mı kaldı nedir..quote]
short manifestosunu imzaladıdoğal olarak şimdi istirahat zamanı
![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri