genel bir görüş,,,,,,,,,,,,,,,,, ımf den gelecek para belli oluncaya kadar piyasalar her fısıltıyı, dedikoduyu olumlu yönde fiyatlayacaktır......zaten başka kullanacakları bir argüman yok,,,,,,,......... para kesinleşince ertesi günü satın alınacak beklenti kalmadığı için,,,,,,,,, ilk çeyrekteki bilançoların 2008 yılına oranla kötü gelmesinden,,,,,,,, stres testlerinden,,,,,,,,,,, dolayı endekste geri çekilme yaşanacak o yüzden,,,,,,,,,,,, şu anda ne kadar da olsa,,,,,,,,, kriz bitmiş teğet geçmiş yaygaraları koparılsa da,,,,,,,,, piyasanın asıl yönü kısadır,,,,,,,,,, ımf idi kabine değişikliği idi,,,,,,,, hepsi fısssss,,,,,, ama bir kaç hafta daha uzun da deneyeceğim,,,,,, şansımı,,,,,,,,,, stop loss - 300 puan,,,,,, x30 direnç 42125,,,, zirve 45000,,,,,,,,,x100 de zirve 36000 ,,,,,,,,,, direnç 33675,,,,,,
dow un yükselişe geçmesi bizim yatay da kalma ihtimalimizi güçlendiriyor,,,,, yani en azından 8500 leri kendine destek yaparsa,,,,,,,,,, ımf olayı kapanınca terso şelale diye bir şey olmaz,,,, ama 8000 altı bir dow,,,,,,,,,,,, bizim ımf ten sonra şelale ihtimalimizi güçlendirir,,,,,
her ihtimalde ben dowun en azından 8600 denemesi yapacağını sanıyorum,, en kötü ihtimalle,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ondan sonra belki yeni dipler,,,,,,,, kim bilir,,,,,,,,,,,,,,,
durun bakalım biraz daha inansın millet krizin bittiğine,,,,,,,,,,,,,,,,borsanın kötü günlerinin bittiğine,,,,,,,,, hisseler el değiştirsin,,, ağzı sulananlar mallansın,,,,,,,, bu iş o kadar kolay değil,,,,,, bakalım
Konu atlascepkenli tarafından (01.05.09 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Yer imleri