Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ama çıkışlar güzel değil artık yalpalıyo
Vob fincan çiziyor kulpuna geçtik şu anda.Birazdan da hedefe kitlenecez.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Nisanda uzlaşma niye altta kaldı diye soranlar olur şimdi.Vob mevzuatı işte bu zamanlarda lazım.Bir kademe de 250 de 100 adet oluşmuş işlem.275 300 325 350 de 100 adet işlem geçmemiş o yüzden 250 kaldı uzlaşma.
yine rüzgar terse döndü hay Allah.
Neden xu100 32300..32400 yeresine geldimi traders long realiz/ short etme ister?
32300...32400 long realiz short etme ister cunki graf destek olma az orda
yavas harket eden beli kitle 32400 yeresine yaklastımı xu100 26300 yeresi icun short malyet eder..
yavas harket eden beli kitle 32400 üstesinde short malyet etme vazgecer
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri