yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
775-925 ek cortlar, 650 flat oldu, eski cortlarla devam, tehdit var, tehdit her yerde var,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
120 lik denge tam olarak 625, 625 üstünde al altında sat konumundayız,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hadise sudur...biz shortta yakalandık diye borsa düşmez....
borsayı fiyatsal degeler düşüşür....
38 gündür sürekli çıkan borsa....fiyatsal degeyi yakaladımı düşer....haber maber trışka...anlık işler onlar....
şimdi fiyatsal dengede bu hafta karar haftası....
DÜŞMEZSE....hedef bu kadar daha yukarıda....
ben zamanı satınaldım ve direniyorum...nereye kadar...ÇARSAMBA GÜNÜ SON...
zamanlama bitiyor...düşmezse...hedaf feza....
bu budur...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
lemm...düştümü...sana hortumla baglıyayım...ben damlalıkla içeyim...razıyım ona...
beni irakı bozmuyor kerizzz...para kaybedince nevrim dönüyor....o bozuyor...yoksa bana saldıran usaglarda beni bozmuyor....onları nokta ve virgül gibi görüyorum ben....
emme...kefere elini agzımdan sokup dalagımı gıdıkladı mı...aklı dengemi kaybediyorum....birden aklıma senin durumun geliyor...ya bende bunun gibi tüm paramı kaybedip...jilet satarsam diyorum....fena oluyorum yawrum fena oluyorum.....
Bugün Düşşşmeeezzzzzz........
Demedi demeyin.. deneyin..![]()
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri