SAZAN Gral,
Düşelim artık yaw. Çok sıkıldım. üw
SAZAN Gral,
Düşelim artık yaw. Çok sıkıldım. üw
BANGA mühim
Nassıl olsa vob nanay verin aşşağılara verin...ad.ler...![]()
Grafiklerde aradaki barlar olmayınca, teknik analizde yatıyor tabi.
Neyseki DL seviyesi var.
Barlar tamamlanana kadar, kritik DL seviyesi olan 76.85, DL stratejisi ile trade amaçlı kullanılabilir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sazan 76.5'den SW portföy shortlarını kapar.
Sistem portföylerindeki shortlar devam eder.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sazan SW börtföyde, 76.15'den Long açar.
Kısa vadeli ve vur kaç amaçlıdır. Bu yüzden de risklidir.
Sistemler ise halen Short'tadır.
275'den SW bortföy longları yallah (Gerçekte 375'de flatleyecek idim.). Sw börtföy flat.
No stress. Sistemlerle devam.
benim sayım seninkini döver abicim
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Güçlü VOB.
Güçsüz Spot.
![]()
sn sazan dolar analizi almamız mümkünmü.saygılar.
Sevgili dede2,
Arada kaynamadı, ama teknik bir analizden çok temel analiz vereyim.
Son 7 ayda çok ciddi miktarda yabancı para devlet tahviline girdi.
%8-9 ile tahvil alanların, itfa döneminde alacakları para, eğer döviz kuru %5 yukarı gitse, %3'e düşer. Bu bağlamda, dövizin yükselmesi bence imkansız. %8-9 ile tahvil alan yabancı paranın , %5 düşmüş bir döviz kuru ile getirisi %13'lere gelirki, döviz kurunun düşmesi için daha da fazla bir neden oluşturur.
Bu durum tersine dönmedikçe döviz kuru yükselişinden bahsetmek çok zor olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri