Kullanan birine rastlamadım daha bakalım
ama ne zamandır internette araştırma yapmadıydım neler var
mesela sistemler uçmuş , aşağıdaki sistem ekran takibi gerektirmiyo oh ne rahat
linke tıklayınca ilk video vob sistemi,
http://matrixyazilim.com/vob-sinyalleri-5dk/
birde indikatörsüz sistem yapan var, dünyada ilkmiş, organik rakamlardan hesaplıyor diyor nası bişeyseherşeyin organiği satıyor diyemi organik kelimesini sistemi tanıtırken kulanıyor orası bilinmez
arada sörf yapmak lazım yaw çok geri kalmıyalım gelişmelerden
buyrun organik rakamlardan hesaplanmış sistemin linki
http://matrixyazilim.com/vob-sinyalleri-5dk/
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
herşeyi anladımda ben organik rakam bilmiyom napcaz?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
neural netwörk deyince onada baktım flexy patron
yeni bişeyde ben keşfedecem bu gidişle
mesela dakikalık bar kapanışlarının 5 ini adaptif rezonans teorisiyle tek bir bar kapanışı yapıp, ondan çıkan sonucu yine 5 tane beş dakikalık yada istediğin sayıda 5 dakialık kapanışının adaptif rezonans torisiyle kapanışından yola çıkarak oluşturulan kapanışlardan bir sistem elde etmek gibi bişey geldi aklıma, bu dakikalık kapanış olmayıp hacmin arttığı barların kapanışlarınada uygulanarak değişik bir kapanış modellemesimi yapsak ne yapsak.
pala bu organik piyasa falan yapar onuda alt eder diyim yinede![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
hadi bakalım yeni makara kukara seviyelerine hoşgeldikmi yoksa düşüş devammı bakıcaz![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
89300 ler önemliydi galiba
Hun İmparatoru ATİLLA
dow -150 oldu
acil durum var galiba
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri