Sayfa 5643/13018 İlkİlk ... 464351435543559356335641564256435644564556535693574361436643 ... SonSon
156216 sonuçtan 67.705 ile 67.716 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Seans başlıyor uykucular... açılış tahmini alalım..23 Nisan Çocuk Bayramını Kutlarım. Tüm voborsa üyelerinin çocuklarının ayrıca bayramını tebrik ederim.. iyi tatiller...

2. The Following 3 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

gut nornik voborsa,

canım ülkemin geleceği,geleceğimiz olan minik yavrıların baryamları kutlu bir o kadarda mutlu olsun...dileyen herkese de mevlam yavrı sahibi olmayı nasip etsin...yavrım var mutluyum...du gidiym bi öpiym yaw sıpayı.

onlarsız biz ne yaparız?

bol kazançlar & sevgiler & saygılar.............
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

4. The Following 3 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

5. 23.04.09, 09:13

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

E bal gibin alda kapatmış ya sistem Seyyah niçün kısa girdinüz histemmi???

7. The Following User Says Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E bal gibin alda kapatmış ya sistem Seyyah niçün kısa girdinüz histemmi???
    geri sildim grafiği...ama gördüğünüz kısım bugüne ait değil ki geçmişten bir parça dedim ya...çarşamba kapanışı KISA tut konumunda...

EKİM 2008 sonu ve KASIM 2008 dönemi görüntüsü idi o...son kapanış yoktu...

astiden korkuyorum sistemimi kopyalayabilir diye sildim hehehehe
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (23.04.09 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geri sildim grafiği...ama gördüğünüz kısım bugüne ait değil ki geçmişten bir parça dedim ya...

EKİM 2008 sonu ve KASIM 2008 dönemi görüntüsü idi o...son kapanış yoktu...
    Ahzoooo enşüldigen...

10. The Following User Says Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

kısa devammmm... haaa haaaaaaa

Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

12. The Following User Says Thank You to mbm For This Useful Post:

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

Sabahten beri sanko terminal ve fx2000 calısmıyor hayben boyle isin deermiisim )

TBMM nin 89. acılıs yıldonumu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun arkadaslar
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

14. The Following 2 Users Say Thank You to oğuzt For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    133
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    341
    Toplam Teşekkür
    141 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 4 saat önce iki gün rahat geçecekti belki boğalar için.Şimdi ise hep düşünceli geçecek.Bu arada çok önemli bir haber aldım az önce imf ile ilgili.Kaynak çokkkk sağlam.Eski kulağı kesiklerden.Manipülasyon falan yapmak istemiyorum.Yasak çünkü cuma günü şunu söyleyebilirim size piyasaya çok iyi veya çok kötü bir haber gelecek imf ile ilgili ben iyimi kötümü biliyorum ama kimseye cumaya kadar yazmayacam.Herkes çok dikkatli olsun.
    Haber ne olursa olsun ben ne kadar inanmış olsam bile short long devam.Kimseye söylememem lazım.Ben bilsem bile uygulamam zaten.Yine alsata devam.Ama şunu belirtiyim.Hareketi 2000 puan marjda oynatacak derecede diye düşünüyorum.Rakam var ortada imf ile ilgili ve kesin nihai karara yakın.Yani 10 milyar dolar da olabilir 40 milyar dolarda.Neyse cuma düşerse haber bakarız.Ben de böyle haber gibi birşey bekliyordum bugün akşam saatlerinde bekliyordum da bakalım cuma birşeyler olacakmı.Ben az teksaslının forumuna bakayım.Burada yazı kalmadı okunacak.
    Çevremde inanın bin tane adam var heryerde kulağı olan ama onlar konuşur konuşur susarlar.Ben tiyo şu bu ile borsada para kazanılmayacağını çokkkk önceleri öğrendim.Anamdan bile tiyo duysam yalan diye inanmam.Bu kadar nettir.Yalan olmasa da beklenti bitti derler çakarlar.Rakamı beğenmedik derler çakarlar.Beğendik derler alırlar.Beklenti devam derler alırlar.O yüzden tiyo şu bu borsada o kavramları ben çok önceleri unuttum.Ne diyor gazetede algılarımı yatırım uzmanlarının yön vermesine izin vermiyorum.Boru değil atasözü gibi söylemişim.Uzmanmış.Ne uzmanı 1500 lira maaşla çalışan uzman.Onlar uzmansa gitsinler dünyada milyar dolarları kazanıp da altlarına ferrari çeksinler.(Not 1500 lira küçümsemek için değildir 1500 liranın değerini benden iyi kimse bilemez.Sadece uzmanlarsa daha çok kazanmayı niye bilmiyorlar diye yazdım.)Bu arada bugün vade sonu yaklaşmasına rağmen 17000 e çıkan açık pozisyon artışı bakalım kimde patlayacak.Normalde bu son günlerde düzenli olarak 2000 3000 4000 hergün azalması lazımdı.Bu vade çok ilginç kapanacak.Şu andan itibaren hergün azalması lazımdı.İlginç birşey daha var bu vade sonuna doğru geldik hala sonraki vadede 16milyon tl hacim var çok az.Nedeni ne acaba.5 iş günü var vade sonuna üst vadede 16milyon tl hacim var çok az.Birşeyler dönüyor.Geç anlayacaz yine.Şu anda o üst vade haziranda en az 150 milyon tl hacim olması lazımdı bu saatten itibaren.Hiç yoktan yakın vadenin onda1i olsa 135 milyon tl eder.Ama bu yüzde1 i civarı.Çok az.
    Önümüzde imf haberi var.Herşey olur.Ben yorumlarıma tiyo şu bu karıştırmam.Görüşüm budur borsalar düşecektir.Ama gelecek haber var.Herşeyi altüst edebilir.Borsalar mayısta şelale yapacaklar inancım bu.
    Bu seferki öyle ık mık değil.Net ne olacaksa o.Şimşek hızıyla Şimşeğin ağzından gelecek galiba..Ankarada dayımız yokki öğrenelim.Ne halt olursa olsun bitsin bu işkence.Artık geceleri short giremez oldum.Dizlerimi üşütüyor imf demokles kılıcı.
    Ha bu arada onbinde 0.6 oranla komisyon teklifi aldım.Çok önemli bir kurum bu.Bedava çalışın gelin diyorlar da ben bu saatten sonra kurum değişmem için teranın dinamitle patlatılması lazım.Vefa borcum var bu kuruma.Bu kurumdaki bereketi başka yerde görmedim.Bundan sonra ayda vereceğim 10 15 milyar fazla komisyon beni ilgilendirmiyor.Sistemleri iyi olmayabilir teklif yapan kurumun.Bu arada 1 değil 2inci bir kurum daha var onbinde 0.6 veren ama gitmedim ona da.Buna da gitmeyecem gibi.
    Vob işlem hacmi rekoru kırmış ben 250 500 adet alıcı bulamıyorum.Ortada var bir dümen.Hacimler niye böyle çoğalıyor ya.Ben emir vericeğim kademe bomboş çakamıyorum hep pasifte kalıyor malım.Kaç kere bugün kademe düşürdüm kaldırdım hep kaldı yarısı pasifte.Daha çok yol var alınacak.Hala likit değiliz.Fdow gibi olup şöyle tek tuş 10 20 trilyona alıcı satıcı bulmak lazım.
    Ben de büyütmedim evet.Bu Çin borsasına ne çakmışlar be.İyi kitlemişler hamdolsun o nasıl çubuk öyle.
    Bu ama müştericik değil.Müşteri.Başkasında 5000 işlemde alacağı karı bende 100 000 işlemde almış olacak.O yüzden öyle.Yoksa napsın bizi.5000 işlem yapan adama onbinde 1.5 verip alacağına.100 000 işlemi geçen adamdan alası var demekki.Aynı kapıya çıkıyor.Hemide terminal cart curt herşey dahil.Bu arada bir anlaşma daha var kabul etmiyorum.Bize 5 milyar ver Gökhan üstüne sadece masrafları ver diyorlar.Yani bedava çalış diyorlar.Bu şekil biraz sakat.Çünkü ben 5 milyarı her zaman verme gibi bir zorunlulukta olacam.Piyasa her zaman oynamaz ve ben de vob oynamayabilirim.5 milyarı adam çatır çatır alır sakata geliriz.Benim portföy 5 milyarı kaldıramayacak kadar küçüledebilir.O yüzde böyle iyi.
    Ben Teksastayım.Okiyim yatacam.Malum ekmeği iki forumdan yiyoruz.Olmasanız naparız.Okumadan yapamıyorum.Size iyi geceler.
    Cuma namazına gidenleri çok düdüklüyorlar vobta.Aynı saatte ise Londrada ingilizler öğlende içki içmeye gidiyorlarmış.Demekki bizim vobu Londradan yönetmiyorlar.Öyle olsa cumaları önceden çakıyorlar yada sert alıyorlardı.Büyük el başka merkezde demekki.
    Ayuyuk dur azıcık.Kalpten ölürsem senden bilirler bak.
    Belki de gelmeyecek paradır kim bilir.
    Adamlar olmayan parayı kasaya koydular da turşusunu bile kurdular.Bir de olsa napacaklar bakalım.Yılan hikayesine son vermeleri lazım artık.Bu arada 24 nisanda imf bahar toplantılarımı ne var diyorlardı.24 nisan da mübarek gün tühhh.
    Peki benim gibi vob manyakları 2 gün uzak kalıyor o nasıl olacak?
    Kız teşekkür de edemiyorum gece gece git yavfff.Teşekkür kontürüm bitmiş.Borç ver Selçuklu.He hamdolsun manyadık.
    Tabiki beraber oturacağız.Ben destek atarım sana.Bugünkü gibi.Ama nasıl senden yana oldum bir ara sonra 675 nasıl longladım.Anında satarım ayu kardeşlerimi.Ama sonra geldim yine kardeş olduk.Cuma da öyle kardeş kardeş kalırız.Ama her an satarım vucuduma boğa kanı lazım bugünlerde doktor bey tavsiyesi.Ayu eti de yerim.
    Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.
    Forumun havasını değiştirdin be Gökhan hocam hiç memnun değilim bu durumdan ama saygı duyuyoruz tabiki.

Özellikle bir günde ,hemde 1 kaç dakika arayla vob batar yok yok vazgeçtim vob çıkar demeleriniz çok mahsurlu bence.Ve bu öngörülerünüzde okadar emin okadar kesin kullanıyorsunuz ki ....Size değer verenler yada takip edenler varsa sizi yad ederken çok uzun uzun anıyordur.

Tabiki sizinde dediğiniz gibi sizin cümlelerinize bakarak yatırım yapanlar sizin deyiminizle akılcı değiller.Ama kazara 1 kişi bile yorumlarınızdan zarar görüyorsa yazık o insanlara.Ki zarar sonrasında muhtemelen zarar eden kişinin yad etmesiyle sizede çok yazık oluyordur.

Uzatmayayım ...paylaşmak istedim sadece.

16. The Following User Says Thank You to ÖZGÜR EFE For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

yoklama vermeye gelmeyenler not edilmiştir ilk seansta PY tarafından geregi yapılacaktır..

18. The Following 4 Users Say Thank You to furkan For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür

DEVLET BAKANI SIMSEK, ABD'YE GITTI

-DEVLET BAKANI SIMSEK, ABD'YE GITTI

ISTANBUL (A.A) - 23.04.2009 - DEVLET BAKANI MEHMET SIMSEK BASKANLIGINDAKI
    BIR HEYET, ULUSLARARASI PARA FONU (IMF) VE DUNYA BANKASI GRUBU'NUN BAHAR
    TOPLANTILARI'NA KATILMAK UZERE ABD'YE GITTI.
    THY'YE AIT UCAKLA NEW YORK'A HAREKET EDEN SIMSEK VE BERABERINDEKI HEYET,
    WASHINGTON'DA BAHAR TOPLANTILARI SIRASINDA, DIGER ULKE YETKILILERI, ULUSLARARASI
    KURULUSLARIN UST DUZEY TEMSILCILERI, REYTING KURULUSLARI VE ULUSLARARASI
    YATIRIMCILARLA DA TEMASLARDA BULUNACAK.
    BU KAPSAMDA, ARALARINDA G20 ULKE BAKANLARI, IMF BASKANI DOMINQUE STRAUS
    KAHN VE BIRINCI BASKAN YARDIMCISI JOHN LIPSKY VE DUNYA BANKASI BASKANI ROBERT
    ZOELLICK'IN DE BULUNDUGU UST DUZEY YETKILILER ILE GORUSMELER YAPILACAGI
    OGRENILDI.
    AYRICA, SIMSEK BASKANLIGINDAKI HEYETIN, IMF ILE YURUTULEN PROGRAM
    GORUSMELERINE WASHINGTON'DA DEVAM EDECEGI BILDIRILDI.
    (SM-KOS-NUR)
    11:30 23/04/09

--AA--
    yetkili eleman geliyo bakkk

20. The Following 2 Users Say Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

yönü şaşırdı bunlar yine...almayacaksınız arkadaş basın aşağı basın...SHORT yani SHORT...down down yani up değil...
    - - - -

22. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

şuanda ,yurtdışı nasıl...
    Konu abka tarafından (23.04.09 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)