Gökhan'ın bahsetdıği iyi ve kötü haber iki şıkLı
a) 1. Obama 24 Nisan Ermeni tasarısını kabul etmicek. 2. IMF olayı iptal
b) 1.Obama ermeni tasarısını kabul edıcek 2. IMF 25 mly $ gelicek
Konu SaNCaKTaR tarafından (23.04.09 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
neyse bi tşk borcun olsun..gerçi yasaklıyken o kadar çok teşekkürünü aldım ki ben sana borçlu çıkarım..
bak şimdi içime kurt düşürdün gökhan.. ben cuma günü nasıl kısada oturacağım şimdi...![]()
Tabiki beraber oturacağız.Ben destek atarım sana.Bugünkü gibi.Ama nasıl senden yana oldum bir ara sonra 675 nasıl longladım.Anında satarım ayu kardeşlerimi.Ama sonra geldim yine kardeş olduk.Cuma da öyle kardeş kardeş kalırız.Ama her an satarım vucuduma boğa kanı lazım bugünlerde doktor bey tavsiyesi.
Ayu eti de yerim.
![]()
Düşler vardır satılmaz.. Derinde anlatılmaz... GÜn ola harman ola demiş atalarımız vardır bir bildikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız KUtlu oLsun.. Hayırlı Geceler boL ve bereketli kazançlar.. yolcudur abbas bağlasan durmaz![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Eee başbaşa kaldık jerfin diyecem de.20 üye okuyor diyor.Hepsi matrik güncellesin diye laptoplarını açık bırakmışlardır.Çoğu zıbarmış yatmıştır.![]()
Buyrun
İki adet Dow Jones Future 60dk grafiği, uzaktan ve yakından bakış.
Uzaktan baktığımızda 7970 direnç 7500 civarı ise desteği olan orta vadeli kanal içerisindeyiz yani mor halkadayız.
Yakından baktığımızda kırmızı halkanın içerisinde olduğunu görüyoruz bu durum kısa vadede hapis durumu yaratabilir. Kırmızı halka içerisindeki destek direnç değerleri ise 7690-7890.
Uzak ve Yakın bakış grafikleri aşağıda
UZAK
YAKIN
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri