bu herifler kimseye bi şey kazandırmadan 76*** lere gelmesi gereken düzeltmeyi yapacaklar ve sonra yukarı devam edecekler gibi görünüyor.
bu herifler kimseye bi şey kazandırmadan 76*** lere gelmesi gereken düzeltmeyi yapacaklar ve sonra yukarı devam edecekler gibi görünüyor.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kapanışa doğru dow da toprlama bizde bir son yukarı atak lonk kavır okazyonu bekliyorum..gece ise dow u oyacaklar diyorum..yarın eksi gap..pazartesi de düşüşe devam
yalnız patron gçrdüğüm kadarıyla SAZANqural ın dediği şekli çiziyor raning triyengıl..ranabilir yani...
yyld ben şahsen .. istop olmazsam geceyede long girecem ...
2013,00
1 kademe düşmüyor namıssız yaa işe bak
bugün de zero işlem üwwww ne olacek böyle yahu 3 gündür sistemleri hallaç pamuğu ettiler resmen![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
eeey 10 kaplan geldiysen 3 kere fiyata vur..
yannız uyarayım, bu güçlü gösterme durumunun devamında farklı aksiyonlar olabiliyor..misal güçlü gibi durduğu için ky şortu kapatıyor (misal ben), sonra long bile açıyor (misal ben), sonra gece DJ %3 düşüyor, ertesi gün kallavi eksi gap (buna misal olmak istemiyorum) ve devam şeklinde...
hadi olum 1o kaplan..hadi bobi, hadi kuçu kuçu
teorik fiyat 77650 de kapandı.. pehhh
okazyon oldu kokazyon..hatta b*kazyon,,,,50 puana stop ve geceye filat..bence güçlü falan değildi..dow çökecek ve yarın pis verecekler...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri