endeks son bir 36375(max650) yükselişi yapıp ordan selale şeklinde 34950 ye gerileyeceğini düşünüyorum.
endeks son bir 36375(max650) yükselişi yapıp ordan selale şeklinde 34950 ye gerileyeceğini düşünüyorum.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
bu ne terbiyesizlik kardeşim..global ve diğer piyasalara pararlel hareket eden borsa isterük....kapalı ekonomi istemezük..vob a ergenekoncular mı hakim ne ..alın içeri![]()
![]()
ya şaka bi yana ayıp bahhh
selçuklu, altınnn altınnnnnnn çil çil altınnnnnnnnn!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Eğer gerçerkten derin düşersek bugün ciciii ciciii severken mal vermiş olacaklar
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
36000den kapadım cort mort herbişeyi dombili baykuş gibi flat
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bu arada sopamız işe yaradı.
€/$ fing fang long again!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
13:40 tan beri şort devam hamdolsun![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri