Erdoğan: Doların Kısa Zamanda Düştüğünü Göreceğiz - Business Ht
bende diyorum USD niye zıpladı böyle birden bire, konuşmaları ilaç gibi geliyor dolarcıya
tam saatlik sat sinyali vermişken her yer ala döndü yeniden
Erdoğan: Doların Kısa Zamanda Düştüğünü Göreceğiz - Business Ht
bende diyorum USD niye zıpladı böyle birden bire, konuşmaları ilaç gibi geliyor dolarcıya
tam saatlik sat sinyali vermişken her yer ala döndü yeniden
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
herifler bunların sayesinde makineden robottan ....mına kodular her yerin,....
kimse hiç bir şeye yetişemiyordur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benim yazdıklarımı bekleseler o da zor iş,...
sadece değerler var bir de temenniler,...
3 iş gününde
4.50 den 4.80
bu nasıl bir cenderedir,
hadi burayı geçtim,
burada kendi düşen ağlamaz,
bunun iş adamı var, yatıranı var, yatırmayanı var,..ithalatçısı var, ihracatçısı var,..borçlusu var, kefili var,....
var oğlu var,
zor gerçekten,
ben bir de short gittim us de kazandım,.. bakanların açıklanacakları günde flat ettim karım cebimde o fişeklemeyide atlattım tepelerden short girdim ama yine geldiler yakaladılar,...
koncoktür çok besledi bu USD ci zibidileri halende besliyor,
batalım kurtulalım ellerinden,...
en güzeli bence
en güzeli yazmamak,
sinirlenmemek,.................................... ..............................
.................................................. .......................................
.................................................. ......................................
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
citiwan (16.07.18), indregandi (11.07.18), Trax (11.07.18)
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
citiwan (16.07.18), indregandi (12.07.18), Trax (12.07.18)
ilk etaplı sarı oklar takip edilmeli ilk çizgiye fiyatlar değmiş durumda,..fiyatlar ikinci üçüncü çizgilerede değebilirler, üçüncüyü az geçip sonra toparlayabilir,...her durum artık bu pembe yelpaze içinde olası,..
yeni bir yelpaze hazır durumda olmasına rağmen artık çizmek istemiyorum,..bu olasılıktan bahsettik diye gerçekleşince verdim grafiğini
yazmaya da değmez artık,...
damat bakan yapılacak her kes buna katlanacak,..ülke batırılacak,..herkes buna katlanacak,..
bunlar muz cumhuriyetlerinde olur,..
işin tuhafı ABD ye AB ye eyylerken burası muz cumhuriyeti mi diyenler şimdi bunu yapıyor,..
evet artık sayenizde burası devlet ciddiyetinden tamamen kopup uzaklaştı,..
Atatürk Cumhuriyetiydi,..
Muz cumhuriyeti oldu,...
dostlardan bunca yıl kahrımı çekenlerden ricamdır
bu topiğe her hangi bir gönderi yapılmasın, bir paylaşımda bulunulmasın,..
sinirleniyorum çünkü,..
keyfimiz tekrar gelene kadar bırakın herşey böyle dağınık kalsın amk,..
üstatiyi günler
rüzgar (15.08.18)
sayın horoz morallerin bu kadar bozuk olduğu bı donem hatırlamıyorum.allah sonumuzu hayır etsin.sayın indregandi isallah hersey yolundadır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri