İndaaaa yetişşşş...
İndaaaa yetişşşş...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
iki ek yaptım, kıçım yemedi, şu yakalanma olmasaydı kötü soyardım bunları, ama eller kelepçeli koşulmuyor, be....üvvvv
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bacım araya 800 puvan al, yani 73 ten aşağı , 71100 üstünden yukarı,..
bu güzel olur, mal tutmuyorsan soy bunu benim yerimede sor, 73133 mü demiştik sabah, bide 71100 müz vardı, arada kuzuyla beni doğruyo zaten,
maliyetim, 67475 üstünden pramitli kıpırdıyamıyorum, o yüzden o da gelmiyor, umudum tekel, artık,....
400 kapadım ..teslim...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
cumhuriyet tarihi, böyle soygun görmedi,....helal olsun yapanlara yaptıranlara, çanaklara, çömlekçilere,
hızlı koşan atın b...
senin düşüşüne de ben kına yakacam
Yukarı hep yukarı
spotta...5 gün önceki zirveyi deniyor....72 636 idi bu...vob da artı makasla her yeri hasat etti....
100 dede 5 gü
n önceki zirvede....hacim düşük....bu hacimle kıramaz...
kırarsa....59 000 e gider....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri