...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yine verdi,
geçemiyoruz a pembeyi,..
pembe değerleri
123416, 123723, 124030
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üstat her şey için teşekkür
indregandi (01.06.18), kemo (01.06.18), rüzgar (02.06.18), Trax (02.06.18)
drkuzn Zat'in sözleri evde telden baktığımızda Dam başında saksagan vur kafasına kazmayı cinsinden
indir yelpazeyi güzel isim... görsellik güzel...
soldaki al-sat sys grafik tüm kısa dalgalarda(long) çarpılmış...
sağdaki grafikte içerik temel tekniklerin dışında keyfi çizim olmuş bu nedenle olmaz gibime geliyor...
indregandi (01.06.18), kemo (01.06.18), Trax (02.06.18)
soldaki zig zag olduğundan çarpılamazki, eşyanın tabiatına aykırı, ben grafik resmini verdiğim andan itibaren siz en doğrusunu görürsünüz,..yani zig zag çarpılır ama grafik resmi çarpılmaz,..çünkü zig zag bütün hatalı sinyallerini yeniler,..kaldıki bu zig zag ve güvenilmez diye de gün içi dürüstlük gereği yazdım...bkz bu günkü yazılarım,..
hatırlarsanız bunu güvenilmezliği nedeniyle son gelen sinyale ilave stoplu uyguluyoruz, öteden beride yazdık bunu,..bir kaç sene oldu bu hatırlatmalar,..
ilaveten ref (c,-1) olduğunu gün içi söyledim,..bkz gün içi yazılar
çarpılmış dediği o,..ref (c, -1) i az çarpsın diye yaptım zaten,..kaldıki o hali de sinyalde çok iyi,...
yepazelere kimse bir şey söyleyemez,...keyfi değildir,..tecrübedir,..günlük yelpazelerden çizimlerim zaten 5 seneye yaklaşıyor hemen hemen,..
günlük yelpazelerin verdiği bütün hedefler bir bir görüldü,...
114628 +
3x11127=33381
125755 (+), 136882 (+), 148009 (+)
ayrıca burada günlük yelpazenin bütün ilgili bilgilerini paylaştım,...bütün yelpazelerim indikatör temellidir,..
indikatörlerim ise yarı otomatiktir, dolaysı ile doğru değerler üretirler,..
bu doğru değerlerden çizilen referanslarında doğruluk derecesi o oranda artar,...
klasik alışlar tepe dip alır ve taktir ederseniz tepe dipteki bir çok hareket piyasa aldatması ile sonlanır,..
özellikle son bir kaç senedir,..
aldatılan bir yere çizim koyarsanız aldanırsınız,...
bütün yelpazelerimde bütün alınan yelpazeler puan olarak biri diğerine eşittir,...asla biri diğerinden farklı değildir,..
yapılan işin trend çizgisi alınmasından bir farkı yoktur,...o tepe ve tiplerden alınır ve paralellerle çoğaltılabilir,..
ben ise destek yada dirençlerden tecrübe ederek çizerim ki destek ve direnleri bana indikatör verir,..
bunu aldığım indikatör ise 14 std simulasyonudur,..
o analizleri gün içi toplu verdim,...mesaj 66005 te bulabilirsiniz,...
şimdi saatlik yelpazeyi ilk vereni alıntılayım aşağıya
bok yiyen bu ikisi,..
toplu destek bir yerden sonra yürümedi ben yürümeyen o yere ilk yelpaze kutusunu çizdim,...yukarıdaki bu yelpaze bu yelpaze.
dün ve bu gün devam ettiğim bu yelpazeden elde edilen türevler ki her biri sabit,
yaptığımız iş ise bold yazan kuralın yelpazeden takibi
şimdi aşağıda değerleri vereyim
sizde oturup çizin,
128000- 130975 ilk kutunuz
130975-128000=2975
bundan sonraki alacağıız bütün kutular,..ilk kutunun farkları şeklinde,..
133950-130975
128000-125025
125025-122050
hep fark 2975 puvan sabit olacak şekilde
28052018 saat 09:00 barı
28052018 saat 17:00 barı
içine benim grafikte verdiğim şekilde kutuları koyunuz,..ana referans kutuyu fiyatlar aşağıya terkedildiğinden fazla çizgi olmasın diye dün pas geçmiştim,..ki resimde orası boş,..
bu şekilde çizin
günlük yelpazeleri ve mantığını ise hem sayın gnomenin orada hemde eş zamanlı buradadeğerleri ile birlikte verdim,..
bu değerleri niye verdim, değişmiyor çünkü sonsuz,..
sonsuz olduğundan herkes yanılmadan analizlerinde kullansın istedim,..çizgi çekmekle uğraşmasınlar istedim,..
o günlere dönün,..sizde çizin sonra beraber analiz edelim,
çünkü sayısız üçgen verecek
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri