Astatin Nickli Üyeden Alıntı

Pambıkkk, hasta etme adamı sabah sabah..ne bu böyle 4 ayda 30000 falan.. berbatmış..hatta çok kötüymüş..sen onu bana gönder ben modifiye edeyim birşeye benzesin

pambıkk dalgamı geçiyosun...ayda 7500 oldukça iyi..velakin komisyon oranını girmemişin..onu da gir...Bir de ben MS i bilmiyorum o yüzden şunları soracağım..
1) Bu 1 kaldıraçla yapılan hesapmı...puandan bahsettiğine göre öyle olmalı..
2) Piramitlimi piramitsiz mi
Average profit/average loss neden NA çıkmış? Bu önemli bir gösterge.Diğer sayılardan gördüğüm bu herhalde 2.35 civarı bir şey...bu anlamda iyi değil..
Ama 4 ayda 30000 puan dünyanın her yerinde iyidir ... bir de ben şuna bakarım..zararlı işlemlerde tek seferde "geçirdiği" zarar max. ne olmuş...??
Ama dediğim gibi sen bi gönder onu ben rektifiye den geçiriyim
asti,
kaldıraçsız hali bu, piramit filan yok,adamı hasta etme.N/A olayına geline şimdi sen söyledin diye elimdeki sistemlerden birkaçına daha test ettim o kısım hep N/A çıkıyor sanırım MS ile ilgili birşey bu.sistemin açığı değil yani.o gördüğün 2,35 nedir bilmiyorum.
işlem başına ortalama karı 536 puan maksimum karı 2.600 puan
ortalama zarar 170 puan maksimum zarar 975 puan (ilgili sürede grafta baktım burada bir GAP yemiş o nedenle bu kadar büyük zarar)
lem sermaye eğrisine baksan.ne kadar istikrarlı çıkıyor.yani düzenli kar ederek gidiyor.pozisyonda terste kalmış adamın kalp elektrosu gibi olanlarınıda gördük biz sermaye eğrilerinin
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri