Sayfa 549/5549 İlkİlk ... 4944949953954754854955055155959964910491549 ... SonSon
66581 sonuçtan 6.577 ile 6.588 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

bitti çok kritik kapadı,.....rahatlatmadı...sonuçta aylık denge yeresi, flat girdim geceye...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şunu yaptı long yaptırmadı, longu kesti, demkki longu daha yukarıdan istiyor, aşağıdan long istemiyor, niye maliyet taşıtabilmek için, shortu ise uyardı, kışkırttı... demekki daha dipten short istiyor veya shortu buralarda tuttu, bizim aylık dengede, 82325 de....

öle bir şey yapmalıki;

flat kalnlar shorta binmeli, hemde yüksekten, flat kalanlar longa binmeli hemde yine yüksekten, eski short kalanlar gap yemeli, eski long olanlar panik yapıp bu gapa maldan çıkmalı telafi için, hareket te yeni short açan yüksekten olmasına rağmen zarar etmeli o gün için, yeni long açan yüksekten açmasına rağmen rağmen kar etmeli o gün için, sonra bunlardan birini kesmeli ve yön olmalı, pasaja girmeli, işte bu final olmalı, bu geniş aralık tutması olsa olsa bu işe yarar bakalım olacakmı bu dediğim final....

cümleten iyi akşamlar,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 13 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür
    1.308 Yazısı Teşekkür aldı

Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.

6. 7 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.

8. 6 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

10. 6 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

12. 7 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

14. 6 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

cümleten günaydınlar,

16. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.962
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.661
    Toplam Teşekkür

hocam çook sessiz kaldık..sessizliği bozma adına soru sorayım:

Acaba öngörü ile mi çook iyi trend takip edilir yoksa sistem ile mi!..neden diyorum sistemler çok basit şekilde çarptırılarak da terse yatırılabiliyor..hal böyle olunca öngörü ile yapılanın sanki daha tutarlı olduğu şeklinde bir düşünceye de giriyorum..

sizin düşünceleriniz nedir?teşekkürler.

18. 5 Kullanıcı tr_hope05 tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bitti çok kritik kapadı,.....rahatlatmadı...sonuçta aylık denge yeresi, flat girdim geceye...
    şunu yaptı long yaptırmadı, longu kesti, demkki longu daha yukarıdan istiyor, aşağıdan long istemiyor, niye maliyet taşıtabilmek için, shortu ise uyardı, kışkırttı... demekki daha dipten short istiyor veya shortu buralarda tuttu, bizim aylık dengede, 82325 de....

öle bir şey yapmalıki;

flat kalnlar shorta binmeli, hemde yüksekten, flat kalanlar longa binmeli hemde yine yüksekten, eski short kalanlar gap yemeli, eski long olanlar panik yapıp bu gapa maldan çıkmalı telafi için, hareket te yeni short açan yüksekten olmasına rağmen zarar etmeli o gün için, yeni long açan yüksekten açmasına rağmen rağmen kar etmeli o gün için, sonra bunlardan birini kesmeli ve yön olmalı, pasaja girmeli, işte bu final olmalı, bu geniş aralık tutması olsa olsa bu işe yarar bakalım olacakmı bu dediğim final....

cümleten iyi akşamlar,....
    Alıntı tr_hope05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam çook sessiz kaldık..sessizliği bozma adına soru sorayım:

Acaba öngörü ile mi çook iyi trend takip edilir yoksa sistem ile mi!..neden diyorum sistemler çok basit şekilde çarptırılarak da terse yatırılabiliyor..hal böyle olunca öngörü ile yapılanın sanki daha tutarlı olduğu şeklinde bir düşünceye de giriyorum..

sizin düşünceleriniz nedir?teşekkürler.
    yukarıdaki parağraf gereği yorum yapmıyorum, burada trade yorumlamak hatalı olur,.....dündwn beri flatım, flat flat bakıyorum,

aralık 82325-85450 de, geniş bu genişlik piyasayı yapana sayısız şans veriyor, bu adamın zaten bir tarafı long, bir tarafı short......

geçen hafta aşğıdan gizli long çıkardı, geçen hafta cuma yukarıdan gizli short çıkardı, aleni olan yerlerde fake ye gitti, bu şu demek uclarda adam bulabilidi her iki kesimden, şimdi burası 3 oda bir salon oldu, ağa ile hangi odada oturacağımız belli deyil, metre kare ise 82325-85450; 3000 puvan...

dairenin kapısı 85450 de, yangın kapısı 82325 te,
    şimdi ise dairenin içinde oturuyoruz,

düşünün short stoplatırsa otomatik 84100 üstüne atar, sadece shortlar götürür buraya py sayı,....long ise yok, long korkuyor.......ölese bir shorttan alabilir,....

soruya gelince bu bir oyun; oyunu bazen öngörü bazende teknik verir, dün elimde iki şey vardı biri günlük ''tg'', diğeri ise aylık kırılma dengesi 82325 te,

geriye yorum kalmıştı,

20. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

5 dak analiz,

aralık 83250-85450, çok geniş,

darlması iki şekilde olanaklı,

82350 lerin veya 81400 e kadar bir bölümün test edilmesi ile, veya

83250 üstünde kalınarak baskı gelene kadar tepkiye devam edilmesi ile,

ikincisinin olabilmesi için 82800 üstünde kalınmalı, bu durumda 83300 üzerinde kalınırsa devamında short için baskı alana kadar beklenmeli,...

birincisi için ise yeni baskı gelmeli, eski baskı 83250 yi kırarak 1000 pıuvanla 82275 test etti,...aşağı itti, ancak yeni itiş için aralık çok geniş, fiyat hareketleri yaşanmalı,...

sonuçta fiyat düşşünün bir kısmının günlük bazda içeriden gelişmesi saklanması(cuma), bu günki devamla işi tertipleyen vatandaş için kar marjını artırdı ve sinyaller zayıflatılarak düşüşün büyük kısmı saklandı aslında,....öte yandan ky short olduğuna göre, slov kırılma yereleri ise 795xx a kdar uzadığı için, bu meyanda buraları gelene kadar short stoplatılarak düşüş devam edecek ilk planda, yani düşüş mındar edilecekki para az kaptırılsın, öyleyse

iki seçenek var, sabretmek.......

veya muhtemel gelişecek tepki hareketlerinde yukarıdan poz tazelemek,.....

bu gün elimizdeki tek nokta aylık 82350 yeresi ve 860xx-82550 aralığı, bu arlığı artık 860xx-82350 olarak alacaz,....
    bu meyanda elimizde tek fake için sıkı duran günlük tg var, bu sert kırılış istiyordu, yumuşak düşüşlere sırtını dönmüştü, dün gece bu şekilde analiz ettik ve bu düşüşü umursamadı, ya çok sert olamalı veya short tuzak diyor,....şimdilik dursun takipteyim....
    takip ediyorum, hepsi o,

dünden elimde kalanlar, 82925-82875 bunlar,....bunları py geçemedi, bu gün ise geçti şimdi kalırsa bunlar üstünde...diye bekliyorum, dairenin firar kapıları belli,....

22. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

120 lik short dengesi, tam olark 125 te,

short baskı tutar ise bu bar 13/ 15 barı için yeni derenç 83450 onaylı olacak, ancak tutmazda 83125 üstünde kalır ise bu durumda 83450 üstünde py 85450 ye kadar dairenin kapı tokmağına el dokunur,...

24. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)

Yer imleri

Yer imleri