bitti çok kritik kapadı,.....rahatlatmadı...sonuçta aylık denge yeresi, flat girdim geceye...
bitti çok kritik kapadı,.....rahatlatmadı...sonuçta aylık denge yeresi, flat girdim geceye...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şunu yaptı long yaptırmadı, longu kesti, demkki longu daha yukarıdan istiyor, aşağıdan long istemiyor, niye maliyet taşıtabilmek için, shortu ise uyardı, kışkırttı... demekki daha dipten short istiyor veya shortu buralarda tuttu, bizim aylık dengede, 82325 de....
öle bir şey yapmalıki;
flat kalnlar shorta binmeli, hemde yüksekten, flat kalanlar longa binmeli hemde yine yüksekten, eski short kalanlar gap yemeli, eski long olanlar panik yapıp bu gapa maldan çıkmalı telafi için, hareket te yeni short açan yüksekten olmasına rağmen zarar etmeli o gün için, yeni long açan yüksekten açmasına rağmen rağmen kar etmeli o gün için, sonra bunlardan birini kesmeli ve yön olmalı, pasaja girmeli, işte bu final olmalı, bu geniş aralık tutması olsa olsa bu işe yarar bakalım olacakmı bu dediğim final....
cümleten iyi akşamlar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
cümleten günaydınlar,
hocam çook sessiz kaldık..sessizliği bozma adına soru sorayım:
Acaba öngörü ile mi çook iyi trend takip edilir yoksa sistem ile mi!..neden diyorum sistemler çok basit şekilde çarptırılarak da terse yatırılabiliyor..hal böyle olunca öngörü ile yapılanın sanki daha tutarlı olduğu şeklinde bir düşünceye de giriyorum..
sizin düşünceleriniz nedir?teşekkürler.
yukarıdaki parağraf gereği yorum yapmıyorum, burada trade yorumlamak hatalı olur,.....dündwn beri flatım, flat flat bakıyorum,
aralık 82325-85450 de, geniş bu genişlik piyasayı yapana sayısız şans veriyor, bu adamın zaten bir tarafı long, bir tarafı short......
geçen hafta aşğıdan gizli long çıkardı, geçen hafta cuma yukarıdan gizli short çıkardı, aleni olan yerlerde fake ye gitti, bu şu demek uclarda adam bulabilidi her iki kesimden, şimdi burası 3 oda bir salon oldu, ağa ile hangi odada oturacağımız belli deyil, metre kare ise 82325-85450; 3000 puvan...
dairenin kapısı 85450 de, yangın kapısı 82325 te,
şimdi ise dairenin içinde oturuyoruz,
düşünün short stoplatırsa otomatik 84100 üstüne atar, sadece shortlar götürür buraya py sayı,....long ise yok, long korkuyor.......ölese bir shorttan alabilir,....
soruya gelince bu bir oyun; oyunu bazen öngörü bazende teknik verir, dün elimde iki şey vardı biri günlük ''tg'', diğeri ise aylık kırılma dengesi 82325 te,
geriye yorum kalmıştı,
120 lik short dengesi, tam olark 125 te,
short baskı tutar ise bu bar 13/ 15 barı için yeni derenç 83450 onaylı olacak, ancak tutmazda 83125 üstünde kalır ise bu durumda 83450 üstünde py 85450 ye kadar dairenin kapı tokmağına el dokunur,...
Şu an 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 konuk)
Yer imleri