fx ci tebrikler..demek gökhanın bir bildiği varmış..
fx ci tebrikler..demek gökhanın bir bildiği varmış..
tam vob dan diskindiğim günde, 750 kısalarla yine aşık oldumbu böyle yaww...tam kaçcağın zaman şekil yapıyo
sistem bugün rüştünü ispat etti..2 kaldıraçla ölümüne sistem...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
250 flat dinlenmem lazım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
valla beni feci yormuşlar.
275ten alayı flat. 500 e kadar alırlarsa şort again düşünebilirim.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ya işin aslı, disiplinin kaybetmediğin sürece Histem de Sistem de para kazandırıyor.... Mesela benim 60 dklık dün verdiği satı bugün hep korudu hiç ala geçmedi...ama adamın sinir 1000 puanlık hareketlere dayanamıyor...sihir az kaldıraç ve sistem veya teknik destekli histem.... ben akilonyalı conan ın genç halleri aşamasını geçtiğim için 1 incideyim
arkadaşlar hepiğizden özür diliyorum kendimi kaybettim verdiğim rahatsızlıktan oturu özür dileyorum bir an tüpsüz dalış yaptım dal çık dal çık beğendim bu işi
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Piramit şort...ölenen kadar mokok
5 dak sistemden sonra iişlem hacmim çok arttı...komisyon onbinde 1,5. ama yinede çok geliyor..
Bugün acayip zarar yazdım, işin ilginci güne başladığımızda baya kardaydım...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri