Sayfa 5424/13018 İlkİlk ... 442449245324537454145422542354245425542654345474552459246424 ... SonSon
156216 sonuçtan 65.077 ile 65.088 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Ver coşkuyu ver coşkuyu...

2. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden anladın histemcisin histemci..senin sistemciye dönüştürülmen en az 3 ay sürer
    ben covertible trader ım anladın nı? eyle hafife alamazsın beni.hemen sistemli olurum gerekirse ama önce şahsıma münhasır bir sistem bılmalıyım.benlen aynı pisikolojiye sahip olnalı.ben üzüldüğüm zaman üzülmeli, ben sevindiğim zaman sevinmeli...daha da açık konuşayım ben hiç üzmemeli sistemim.o zaman tez zamanda benim diyen sistemli den daha sistemli olurum

anladın nı?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

Teşekkür Teşekkür 
    47.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.918
    Toplam Teşekkür
    2.807 Yazısı Teşekkür aldı

günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...

5. The Following User Says Thank You to TIFIL For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

Yarım saat yokum..sağ komayın ayular
    tamam ağbey emrin olur...

benden 2 pençe çalışır.enorton da arabaylan arkadan koyar PY ye

fXci de dalış tüpünü kafasına geçirir.piyasanın ayakta durmaya mecali kalmaz.git güle güle gözün arkada kalmasın
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ağbey emrin olur...

benden 2 pençe çalışır.enorton da arabaylan arkadan koyar PY ye

fXci de dalış tüpünü kafasına geçirir.piyasanın ayakta durmaya mecali kalmaz.git güle güle gözün arkada kalmasın
    Seyyah valla sabah sabah güldürdün beni, Allah da seni güldürsün...

8. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

-HEXEN PLANS
    -SAZAN PARSONS PROJECTS
    -HAGUAN CIRCLES

e hadi bekliyoruz

eee fxcinin ziestemini merakh etmezmisin ey yolcu ?

ANNNNNA ZIESTEMINNN

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

sağ yana DSI de geldi, tam oldu şimdi.
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

20 yaşında üniversite ögrencisi genç,yanında kız arkadaşıyla sahil yolunda, arabayla geziyor..
    karşıdan gelen sürücü(hatalı olduğu halde),üniversiteli gençle yol verme tartışması yapıyor...adama tehdit savurarak(kız arkadaşını önünde) arabadan inmesini saglıyor..sonrada 100 metre uzakta olan araba yıkamada çalışan 2 kardeşinide çagırıyor...
    3 kardeş ünversiteli genci fena halde dövüyorlar..sonrada olayı başlatan kardeş dükkana gidip silah getiriyor..ve ünversiteli genci oracıkta kalbinden silahla vuruyor...tüm bu olanlar kamera kayıtlarıyla görüntülenmiş..
    bu ülkede bireysel şuçlar için mutlaka idam olmalı..ölen genç birimizin oğlu,kardeşi olsa ne öfke ,kin olurdu...idam ,böyle iflah olmaz adamları,toplumdan ayıklamak için tek yöntemdir...

12. The Following 6 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür

General motors corp hısselerı frankfurt borsasında yuzde 17`ye varan
    kayıplar yasdıktan sonra su sıralarda yuzde 14.3 oranında dususle 1.32 eurodan
    ıslem goruyor.
    Sırketın abd hazınesı tarafından ıflas basvurusuna hazırlandıgı yonundekı haberler
    dun abd borsalarında yuzde 16`yı asan bır kayıpla kapanmasına neden oldu.
    -matrıks-
    - - - -

14. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

15. 14.04.09, 10:16

Yer
    jüpiter
    Teşekkür Teşekkür 
    10.853
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.916
    Toplam Teşekkür
    5.913 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    General motors corp hısselerı frankfurt borsasında yuzde 17`ye varan
    kayıplar yasdıktan sonra su sıralarda yuzde 14.3 oranında dususle 1.32 eurodan
    ıslem goruyor.
    Sırketın abd hazınesı tarafından ıflas basvurusuna hazırlandıgı yonundekı haberler
    dun abd borsalarında yuzde 16`yı asan bır kayıpla kapanmasına neden oldu.
    -matrıks-
    yarın "biz iflas filan etmiyoruz kiiiiiiiii" diye açıklama yaparlarsa biz soluğu nerde alırız bilmiyorum walla.
    nefret ediyorum böyle dedikodu ayaklarından...
    kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 yaşında üniversite ögrencisi genç,yanında kız arkadaşıyla sahil yolunda, arabayla geziyor..
    karşıdan gelen sürücü(hatalı olduğu halde),üniversiteli gençle yol verme tartışması yapıyor...adama tehdit savurarak(kız arkadaşını önünde) arabadan inmesini saglıyor..sonrada 100 metre uzakta olan araba yıkamada çalışan 2 kardeşinide çagırıyor...
    3 kardeş ünversiteli genci fena halde dövüyorlar..sonrada olayı başlatan kardeş dükkana gidip silah getiriyor..ve ünversiteli genci oracıkta kalbinden silahla vuruyor...tüm bu olanlar kamera kayıtlarıyla görüntülenmiş..
    bu ülkede bireysel şuçlar için mutlaka idam olmalı..ölen genç birimizin oğlu,kardeşi olsa ne öfke ,kin olurdu...idam ,böyle iflah olmaz adamları,toplumdan ayıklamak için tek yöntemdir...
    Bundan 4-5 sene önce yazın memleketim Giresundayım. Arabayı parkettim annem babam pazara alışverişe gitti. arabada 4 yaşında küçük kardeşim ile 16 yaşında ortanca kardeşim var, ben de biraz etrafta dolaşayım dedim. Kadının biri geldi elindeki bebek arabasını zorla bizim arabayla kaldırımın arasından geçirmeye çalıştı. Ben olayı uzaktan izliyorum. Sonra kadın birden sert bir şekilde elindeki arabayı ittiriyor ve bizim ayna ters dönüyor. Kardeşim de biraz dikkatli olun diyor. Sen misin diyen. Oradan adamın biri fırladı geldi 30-35 yaşlarında. Kardesimin boğazını sıkarak dışarı çıkardı. Sonra 2-3 tane yumruk attı. Tabi ben Allah ne verdiyse koşup adama bir uçan tekme. Adamı altıma aldım, ne geldiyse vuruyorum. Karısı da bana vuruyor. Bu arada arabada bebeği de var tabi. Ben o arada bir de kadına çaktım. Sonra adamı öldürücem elimden kardeşim zor aldı. Ben biranda kendime geldim, adam kaçtı. Düşünsene karısını ve çocuğunu bırakıp kaçtı. Beni öldürseler yapmam heralde. Meğerse ilerde kadının ağabeyinin dukkanı varmış. Onu çağırmaya gitmiş eniştesini. Enişte geldi 2-3 tane de ona patlattım. Sonra polisler geldi. Bi de baktım ki meğer biz karakolun karşısındaymışız ve polisler en başından beri izliyormuş. Kadın şikayetçi oldu, ben de oldum. ben 1 gün, kardeşim de 3 günlük rapor aldık. Ama beklemediğimizbişey oldu; bize iftira attılar. Biz adamın karısına laf atmışız ve adam kendini savunayım derken hem de dayak yemiş. İnanın derdimizi anlatamadık. Adam bütün köyüne haber vermiş, hepsi oraya aktı. Kardeşimle ben polis kordonunda, sanki terörist ya da tecavuzcu gibi, halkın izdihamından korunarak zar zor adliyeye gittik. Savcı hemen küfür etmeye başladı bize, ulan utanmıyor musunuz falan. Biz tabi ısrarla olanları anlattık. Sonra serbest kaldık. Komiser dediki bi daha buraya gelmeyin, sizi çarşıda bıçaklarlar engel olamayız.

Bunu şunun için anlattım, olaylar dışarıdan göründüğü gibi olmayabilir. Bu olayı duyanlar şöyle diyecektir; "Ulan istanbulun zengin zübbeleri gelmiş, burada kadına laf atıp bi de kocasını dövdüler"...

18. The Following User Says Thank You to enorton For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

enortonun anlattığı ile bu olaylar çok farklı..herşey kamerada görünüyor zaten..üstelik genç çocuk ne yaparsa yapsın,zaten 3 kardeş adamı dayak manyağı yapmışlar..peki öldürmenin anlamı ne...benim başımada çok geliyor..bazen adamlar ''in arabadan ulan diyorlar'' inince 1,80 boy ve 90 kilo görünce dediklerine pişman oluyorlar.....trafikte hiç dayak olayı olmadı.ama görünce uslupları düzeliyor..bende pek sorun yapmıyorum..kadir inanir bir filminde diyordu'' bak arkadaş bu dünyada kavga edilecek o kadar çok şey var ki..eger her kavga durumunda kavga edersen ,yaşamaya vaktin olmaz''...kırmızı çizgilerimin ihlali dışında problem yok''
    Konu abka tarafından (14.04.09 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.

20. The Following 2 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)