143650 (-) oldu,
short piyasayı verdim bende,...
şimdi destek kırdım diye olabilecek tepişlere olabilen en yükseklerden short kovalamak gerekiyor,..
ve bu shortlarada halinnen stop koyulacak,....
143650 (-) oldu,
short piyasayı verdim bende,...
şimdi destek kırdım diye olabilecek tepişlere olabilen en yükseklerden short kovalamak gerekiyor,..
ve bu shortlarada halinnen stop koyulacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik tahminlerim burada L YÖNLÜ çalıştı,...bunu kaçırdıysak eğer,
bir kere longsak stop olduk,
144125 de de olabilirdik, beklemişsek kesin 143650 (-) stopbumuz,
shorta ilk tur kaçırdıysak mecbur ikinci tura kaldık mümkü olabilen en yükseleren stp kullanarak short açılmalı
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatliğe derinleşebilirsek günlük te yaptığımız analizlerde mana kazanmaya başlarlar,...
141600 (-)
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
citiwan (14.03.18), indregandi (14.03.18)
Barlar satışım süreceğini gösteriyor.Alçalma olması gerek tekrar yükselmesi için şimdilik yok
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
citiwan (14.03.18), indregandi (14.03.18), TIFIL (14.03.18)
Bar sıfırlaması vardır bar sıfırlamazsa düşüş devam eder ondan dedim..Sıfırlarsa yön değişir
citiwan (14.03.18), indregandi (14.03.18), TIFIL (14.03.18)
dediğiniz sıfırlama işini çok anlamadım ancak anladığım kadarı ile bende saatliğe ayarlı bazı indikatörleri fiyatlar aşağı geçerlerse tepki oluşur genelde,...
aşağı geçiş bir nevi o barı shortta öldürüyor ve tepki geliyor mecburen,..
yada dediğiniz tam olarak nedir,...
İndikatörü var yazdım geri dönüş olacaksa barı alçaltıyor yada sıfırlıyor.. 18.00 barına bakacaz artık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri