Sayfa 541/5549 İlkİlk ... 4144149153153954054154254355159164110411541 ... SonSon
66581 sonuçtan 6.481 ile 6.492 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür
    2.717 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tr_hope05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk yerinde kafadan 700 e flat yazdım..adamlarr ne çakal 725 e verdiler bir türlü 700 düşmedi, üstelik 851xx e çıkardılar ..genede "sakin" kaldım bekledim ..alacağımı aldım.bende çook alacaklıyım bakem verebilecek mi!
    bu piyasada önce pela yükünü alıyor yani seni soyuyor don gömlek bırakıyor galiba (gerçi ben incir yaprağını taktım dolaşıyordum, şimdi o da kurudu ne yapacağım bilemiyorum) çok ama çok çalışırsan ve bitmek tükenmek bilmeyen sabırla trade eder ve asla disiplinden vazgeçmezsen kaybettiklerini gıdım gıdım alabiliyorsun ama pela onu her seferinde bir kerede alıyor (bunu çözmeye çalışıyorum aslında) ve gene başlıyor fasit döngü

işin özü herkes peladan alacaklı ve bu mümkün değil galiba

2. 7 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

cümleten iyi akşamlar,

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu py için dansları elimden geldiğince yazıyorum, ama celibon takvimleride oldukça iyi çalışıyor, celibonuda buradan analım,..... bu pysada oynasa idi eminim daha güzel giderdik, saç kremi ve şampuan birarada olur, sizede duş almak kalırdı....

analiz ve yazı yeteneğiniz şapka çıkartacak cinsten

bilginize, emeğinize sağlık

6. 5 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    deepblue
    Teşekkür Teşekkür 
    30.011
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.759
    Toplam Teşekkür

gördüklerim bunlar ya göremediklerim

pela ile aynı yönde olmayı DİLERİM
    Ekli Resimler Ekli Resimler  

8. 5 Kullanıcı ordi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

tünaydın,

dikkatli olmak gerekiyor, 83100 altı boş ve bu gün için longa destek yerine short dirençlerini uygulamak daha gerçekçi duruyor, dün düşüş için kalın ve küskü şeklinde bardan bahsetmiştik, olabilir, abartılabilir....83100 altı abartma yeridir....

paritenin yükselişi eğer şu ise gelişmekte olanlarda doları baskılamanın aracıysa, sıcak çıkışını rahatlatacaksa/sağlayacaksa dün bunu başardı, bu gerçek olsa idi yani gerçek dolar düşüşü, faiz buna düşerek uyum sağlardı, faizle dolar uyuşmuyor,....

sonuç olarak long desteklere long girmek yerine dirençlerde short denemek, poz doğruladıkça kalıcı olmak mantıklı duruyor, şu faiz işi çözülene kadar,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

10. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

83100 öncesinde 83650 kalesinin düşmesi ara işaret olabilir, 84100 ve üstünde py tutunuyor demektir, izleyelim görelim.....

12. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

öte yandan, bugün için uygun hareket long devamı idi, short kalesinin düşmesine çok az kalmıştı, ancak mb faiz kararları py tarafından hoş algılanmıyor, yurt dışı aşağı meyilli, ancak yurt dışından çok mb önemseniyor, mb faizleri düşürürse faizden alıncak kar marjı azalıyor, bu yeni sıcak para girişini azaltır veya önleyici etki yapar, işte şişme ve su yutma üzerine kurulu borsa bunu satar ve mb ye gözdağı verir,.....hiiiişşşttttt der,....

işte bu faiz işinnin ters sonuçlanması ise, tam terse coşku yapar,......onun için reeele oynamak esas olmalı,....düşüş düşüşe,....

14. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

gösterge tahvil şu anda 7.31 de,....

dün faiz sert hareket yapmıştı ama anlaşılan py nin düşüş yerine long girişi yukarıdaki parağrafta olduğu üzere short stobuna yönelikti, short stobu, ağaya short imkanı demek,..

16. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

120 lik tg ''0'' altına düştü, ancak işte günlükte aynı tg nin ''0'' altına inişi için çok sert hareketi gerktiriyor, bu şu demk düşüş olacaksa sert olacak dün yazdığımız gibi, şu ana kadar olan düşüş konu dışı çünkü içerden geliştirdi sakladı,....

bu saklanbaç 83100 ün altında sona erecek, herkese malum olacak, 83650 altında farkedilecek,....

sonuç; günlüğü çevirebilmek için düşüş sert olmalı, çok sert....

18. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

faizi takip edelim, faiz önemli.....

20. 6 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

83650 ne peki, yukarı son hareketini fake sonrası başlatırken denge rakam bu idi, 83100 ise döndüğü yer di, normal aralık ise 84600-83550 idi, bu aralık hem büyük tutuldu, hemde her iki yönde geçişleri fake ile sonuçlandı, bir fake daha olabilirmi olabilir, adam derki faizler aynı, buyur.....yetişemeyiz stoba, burası py sa, ama gelinen noktada faiz dün sertleşti, dolarda ise içerden yanıyor, için için yanıyor demiştik, şimdi bu geberik avro başka bir boka yaramıyor, şu anda yükselmesi gelişmekte olan motörlerde çıkış olacaksa doları baskılayarak ucuzdan yerine konmasının aracı olabiliyor, vay anasını....

adamlara bak, tezgaha bak,....

22. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

ağa biftek bölgesine tur düzenleme isteğinde,....biftek 84050-84550 arasında,...

84050 de shortlarım gelirse,....veya yakınlarından.....

24. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)

Yer imleri

Yer imleri