hacim 213 bin lot oldu
hacim 213 bin lot oldu
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Konu TÜRKOĞLU tarafından (09.04.09 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu fdow çökeeerrr....35500 flat
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
475 uzun tekrar
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
satta vermiyor...... yukarıda yapmıyor...
işkence devam ediyor......
Short.FDAX FDOW obo yapıyor.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (09.04.09 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
400 kısa..
bu fdow çökeeeeeeeer.....
İşte şimdi 500 ün üstüne çıkmayacak bir daha.
35400 den kısa meşalesini yaktım..bugün ilk oluşan sinyal..
Konu mbm tarafından (09.04.09 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
TCELL ceosu süreyya ciliv açıklama yapmış.milli piyango ihalesi bizim için iyi bir fırsat.ihaleye gireceğiz diyor.
ne alaka yahu? TCELL ve milli piyango????
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bi tohtora kadar gidip geleyim.
nasıl olsa ben geldiğimde VOB aynı yerde ve dahi benim istasyonu bile geçmiş, gökhan 8952 kere daha pozisyon değiştirmiş, millet yine iyice yön duygusunu kaybetmiş olacak.
herkeşe kolay gele.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri