saat 16.00 sonrası sibop shortingale emme müsterih deelim
saat 16.00 sonrası sibop shortingale emme müsterih deelim
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ikinci tur yunan bankaları sebeiyle geldi..
600 lere doğru tepmesi lazım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
sibop ve mentalray
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
herkes suspus cıt cıkmıyor......hayretler icerisinde spotun haline bakıyorsunuz deelmi......
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
dükan hep senin olumm....ben gecici olarak oradaydım...
lem görende derki....bozo hep longdu bu çıkışta...fıkrayı yazayım mı bi daha...hadi yazayımda oku...
....İki eski arkadaş yolda karşılaşmışlar, hoş sohbet derken biri diğerine sormuş:
-Ne yaptın kızı okutabildinmi bari?
-Okuttum okulu bitirdi, demiş.
-Ee, çalışıyormu iş bulabildimi? demiş
-Asgari ücretle bir fabrikaya girdi. Ama benim kız maşallah çok çalışkan patronun gözüne girmiş maaşını patron iki milyara yükseltti, kız çalışkan ya bir araba ve bir ev aldı hatta yurtdışı gezilerine giderken falan hep yanında götürüyor, ee senin kız ne yapıyor?, diye arkadaşına sorunca adam boynunu büküp
-Valla benimkide ****pu oldu ama ben senin gibi güzel anlatamıyorum.
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
az kaldı ama daha var, o yavrunu ağzı çizginin barların içine girmesi gerekli, garan 7.15 te, 7.35 den fake yaptı, ...sarı halkayı hatırlıyoruz deyilmi,
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
özellikle garanın ve amirallin halleri........
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Tekrar kısa deneme ..
fakat dow un fazla düşmesi beklenmemeli.. petrol dolara bağlı yükseldi yine..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri