Dow sanki güç topluyor fena bir çıkış yapacak gibi duryor arkadaşlar ne dersiniz
Biraz dan dananın kuyruğu filan kalmayacak gibi
Dow sanki güç topluyor fena bir çıkış yapacak gibi duryor arkadaşlar ne dersiniz
Biraz dan dananın kuyruğu filan kalmayacak gibi
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
02.04.2009 14:45:51 AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ ORANLARINI 25 BAZ PUAN İNDİRDİ
Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz oranlarını 25 baz puan indirdi. ECB'nin bugünkü İcra Kurulu'nun toplantısının ardından, faiz oranlarının yüzde 1.50'den yüzde 1.25'e çekilmesi kararı verildi. Analistler, ECB Para Politikası Kurulu'nun faiz oranlarını 50 baz puan indireceğini tahmin ediyorlardı. Banka en son Mart ayında faiz oranlarını 50 baz puan indirmişti. Avrupa Merkez Bankası'nın bir sonraki toplantısı 7 Mayıs tarihinde yapılacak. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Jean-Claude Trichet TSI 15:30'da bir basın toplantısı düzenleyerek, toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunacak.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
32600 E kadar bassalarda ordan tekrar longlasak![]()
asıl kırmızı şenlik CITI satışa geçtiğinde yaşanacak
işin güzeli, çıkış tadında düşürmeleri. kimseye hissettirmeden...
Konu unlimitted tarafından (02.04.09 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Abicim tam cortladık, tekrar yukarı aldılar. Neyse sistem tekrar AL verene kadar shorttayım...
citiye tapuyu vercekler heralde
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
doviz satım ıhallelrı yarından ıtıbaren durdurluomus mb acıkladı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
beni kastediyorsunuz heralde ama, tam olarak ne anlattığımı hatırlayamıyorum. 2ay kadardır işlem yapmadığım ve gözucuyla yada akşamları takip edebildiğim için unuttum
şu kaldı aklımda 150000 küsürler ve 200000 küsürleri eşik olarak almıştım
ve yine yanlış hatırlamıyorsam 200000 küsürlerde mevcut trend tepe yada dip yapıp terse dönüyordu, 150000 alttaki eşik noktamdı ve o seviyelerde mevcut trend terse dönüyordu galiba.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri