boz bunu 73 sürerler sanki
boz bunu 73 sürerler sanki
900 cort ücün eyi yer eyi....boz alacagız parasını tasalanma sen.......
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
İndra..
OB .. saatlik şimdilik yatay.. 0.50 lere kadar..düzeltme yapar gibi.. Günlük.. 0.83 trend..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Ortaya karışık.
Ya olduğun gibi görün!
Ya göründüğün gibi ol!
tek beklenti bu.
Bol kazançlar....
30 ve 60 lıklar kırıldı, 120 lik henüz direniyor, direnç 72075 te,...
71100 günlük denge yeremizdi ve korunuyor bunu untmayın, örneğin dün dışarda olsaydım bunu veremezdim sizlere, ve daha önceden benim yorumlarımı dinleyenlerin olumlu olarak bunu kullandıklarını düşünüyorum, bu tür dengeleri zaman dilimlerinde vermeye çalışacam, şu anda birikim olarak iki üç günlüksenaryo yazacak durumdayım, ancak bndan itina ediyorum, daha öncede burada bazı arakadaşların gelerek 71500 tamam dediklerini etmeyin eylemeyin vermeyin dediğimi biliyorum, adamların elinde bir sayı var örneğin bu günki hareket bu yönüylede açıklanır, bu sayı kendilerine göre makul seviyeye gelene kadar doğruyorlar, şimdi kendine yer açıyor kitle çözülmesse, yukarı hareketle silkeliyor, sallıyor, dut sallar gibi, bunda 1000-1500 puvanlık hareketler yetiyorda artıyor ağaya, gerilme arttıkça 800 bile iş yapıyor,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Bu şerefsizler derken Geçen sen Ocak yda Şubatta yapılan G toplantılarını kasdediyorum zaten.. Bizimkiller çomakladı..
Hata bizde zaten göre göre..Akıl fikir yürütüyoruz.. Ne gerek var akıl yürütmeye..Teknik al diyo..Oyunu okuyorum.. Ben siyaseten akıl yürütüp satıyorum.. Eşeklik bende..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri