ben saymıyorum saymak istemiyorum EW yi unutmak istiyorum.sayana mani olmuyorum 
EW ye olan tüm inancım 2009 da başlayan TREND sonrası yerle bir olmuştur.pek çok iyi EW ci 2009 öncesi çöküşü ve diplerden dönüşü gördü amma velakin istisnasız herkes çıkışta tel tel döküldü.bu işi bu ülkede en iyi yapan adam benim bildiğim DEVİR di.o bile vadeli 50.000 lere gelince trenden atladı.sonrasında şurada biter burada biter diye diye 92.000 lere geldi vadeli.
şimdi sayımların bini bir para.şimdi şuraya kafadan 20 farklı sayım koyarım ama birisi doğrudur hatta o bile doğru olmaz 21. sayım vardır o doğrudur 
92.000 lerden şu ana kadar olan tüm dalganın ne olduğu bile meçhul kesinlikle.a-b-c sayan var w-x-y sayan var tepede kocaman devasa ÜÇGEN sayan var,İTKİ sayan var,var oğlu var.
o bakımdan yemişim EW yi.süper sistemin varsa ona takıl yoksada artık histemle ya herro ya merro veya klasik TA falan filan.
Astatin Nickli Üyeden Alıntı
pambıh,
şöyle bi 95-96 görecek, üstelik döviz ve faizde yükselirken,
oraalrda haftalık indiklerde felan bariz nunular yapacak..sonra da graşacak şekilde bir ew sayımı alsak..ehuheuhe..
lem ne olcek, hep olduktan sonra sayıyonuz bi kere de olmadan sayın ..üühühühü

(şaka)
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri