kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
abartılı kontrat işlem oldu..neden 2 li tepe olmasın ki..hele birde uyumsuzluk varken..
175 de 1000 200 de 1200 kontrat var..ozellıkle clastrıp kırdırtmamk mı amac??
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
29600 uzunları 32200 den kısaya çevirdim hedef 33 tü ama yükselişn yapısında ve eldeki teknik veride uyumsuzluk oluştu stop 32600
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Hala çok büyüksün py![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ata'nın kısalarını kapatması canımı sıktı...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Direk terse yattım kısaya geçtim, 32200 e veremedim ya beee, neyse, biraz altından oldu ama olsun, bunların gideceği yok beni çarpacaklarsa buyursunlarsaygılar...
25.03.2009 16:48:40 S&P 500 866 PUANI KIRARSA AYI PİYASASININ SONA ERDİĞİ ANLAMINA GELEBİLİR
DA Davidson, bugün yayınladığı raporda S&P 500'ün 866 puan
seviyesini kırması halinde, bunun büyük bir trendi dönüşü sinyali
olabileceğini ve cari ayı piyasasının sona erdiği anlamına
gelebileceğini belirtti.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Aha demedimmi size, ben kısa yaptım fiyatları zıplattılar uleyn, bunu yapan piyasadaki tosun, burayı oku.....emi...
Konu bull market tarafından (25.03.09 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri