günaydın
indregandi (05.10.17), kemo (05.10.17)
kemo (05.10.17)
kemo (05.10.17)
kemo (05.10.17)
128525 saat karşılığı 128525 e gelene kadar gizli,...saat okumaya başladığında aleni,...
14:00 da saat okumaya başlamış,...ve noka 1 vurduk,..
ben kar al flattayım, arzu eden verdiğim grafiklere göre tutabilir pozunu,...
saat 15:30 veri var
yaran tdi var,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kemo (05.10.17)
long stop 1 128525 te
long stop 2 127650 den devam edecek yarına
dün akşam bu konuya değinmiştik,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kemo (05.10.17)
usdtry ye koncoktüre göre haksız baskılıyorlar ama baskılıyorlar,..yukarı bırakmıyorlar,..
neticede IM destek tranj ok karşılığı pembe yelpazeye gol olur ve fiyat penbe yelpaze üstünde kalmalı,..
ne için endex se baskı kurabilmek için, malum sepet işleri,...
pembe yelpaze içine realize olursa endex üstünde bu baskıyı kuramaz,....
bu adamlar robotçular malesef güzelim endexsimizi forex e çevirdiler,...
telli telli şu telli dünya ''biz büyüdük ve kirlendi dünya''
işte burada kirlilik var, hem adam tutmuşlar, hemde tuttukları adam birde yazılımı ile gelmiş,..
yazılım elinde, kademeler elinde,...
öle olunca sonuç bu oluyor,...
yarın bu gün pip konuşmaya başlarız sanırım,..
kaldıraçlar pipte büyür,..
yok 1/10 dan shortladım
yok 1/100 den shortladım,..
veya longladım
muhabbetler yakında buna döner,...
neticede shortta derinlik için 525 aşağı düşmeli dostlar,..olay budur,...
kemo (05.10.17)
kemo (05.10.17)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri