nooldu hacıgaga mı geldi?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Kaplumbağa terbiyecisi de sarışın terbiyecisi vulcanianlı da terbiye esnasında gayet rahat bir biçimde ellerini arkada bağlamışlar, bu arada senin bu rahatlığını gören ky terbiyecisi pala arkada bağlı ellerini çözüp önündeki klavyenin üzerine koydu sanırım.![]()
nooldu hacıgaga mı geldi?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yaklaştın aslan pat cevaba..teprik ederim amam tam cevap değil...bu arada 575 istop ve lonkkkk
BANGA mühim
golden shotttttt!!![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
ivit..yorumlara da bi reverse çekelim...Güçlü VOB güçlü Türkiye..VOB the strongest...petrol çıakcak yerin adı neydi yaw..ha akçakoca..hhehehe.. neo osmanlı filan fişmekan...
aftlopedro, fare gibi üfleye üfleye hissettirmeden yiyecek ganaatimce...
BANGA mühim
Geceye long
herkeze iyi akşamlar...
Hun İmparatoru ATİLLA
kısa kısa geceler kısa
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
% 80 long % 70 sort
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
ATHLOPEDRO mailbox ını boşaltsana leee...
BANGA mühim
1) Return of Çekirge Waves,,,,, artık nereye sıçrar bilemiyorum...
2) Bollingerin üst bandına bak lem..i yukarı doğru açılmış..hadi kovala beni diyor fiyata..
3) Felakin güçlü dirence gelmiş..
4) Amma mototr hacmi, mfi deki kallavi yükseliş sayesinde 1.6 dan 1.8 e çıkmış...
pozisyonelyorumlar.com
bilemiyorum sonuçta..long
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri