majörde ... sıkıntı yok .... graf belli ... .zaman belli .. .. wave 3 salınıyor ...
son drum ...
![]()
majörde ... sıkıntı yok .... graf belli ... .zaman belli .. .. wave 3 salınıyor ...
son drum ...
![]()
2013,00
İtkisel bir görünüm yok ve 4. dalgaya benziyor sanki...Şimdilik böyle düşünüyorum...
![]()
EURUSD yardım edecek aşağı dalgaya...
![]()
Update..
Hala Sarı -iii- Bekliyorum.
Haftalık endeks 30 majör dalga analizinde değişiklik yaptım bugünden itibaregeçen verdiğim hatalı sayımdı ama kimse bu hatalı demedi...valla bravo, ne zamandan beri 1>5 oldu?
bu grafikte düzelttim..
Şimdi birde yeşil ho ekledim
Görüldüğü üzere majör dalgalarda C4 dalgası en dandik abc düzeltmesi yapan dalga, acipde çarpan bir tarafı olduğu bilinir söylenir..
Şimdi yaşanan C4 dalgasında, 72000 den geçen hareketli ortalamanın altına sarkmasını bekliyorum, 72000 altında long denenebilir, hatta long poz alırım ve 5 süresince long trade ederim...
Şu anda C4 ün oluşumu mavi okla bir önceki C4 oluşumundan biraz farklı olabilir ama sonuçta 72000 altına sarkması normal olur![]()
Mart ayı dert ayı sonuçta, C4 Mart ayında tamamlanır...saygılar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
mavi 3 ün içindeki krımız 3 en uzun dalga olmalıydı bence. çünkü 3 ün 3ü.
ama sayımınız kırmızı 1 e en uzun itkiyi vermiş. bu sayıma göre bence ya kırmızı 3 bitmedi yada kırmızı 1 in yeri yanlış. ayrıca eski sayımınıza dikkat etmemiştim ama 1>5 olabilir. bi bakıyım eski sayımınıza
bilemem üstadlar ne der?
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Selçuklu ne dersin C4 kuvvetli bir patlayıcıdır aynı zamanda, fitil bitipde C4 patladığında 5 için yukarı yaparmı bu sayım
Kim koydu bu C4 patlayıcısını ew sayımına üüwwwwww
İşin yoksa 5 için bekle otur![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Hocam mavi 3 olmadı henüz kırmızı 5 olsun o zaman koyacaz mavi 3 ü
Henüz kırmızı içsel 3. dalga en tepe, oda 3 uzun olur teorisine uygun..
Kırmızı 1 yanlış olabilir belki ama şu anda son tepe kırmızı 3 tamam bence...
3 neden doğru olabilir, çünkü 3 en uzun olmalı yada en hızlı olmalıki 5 lik ho yu en fazla ittirerek diğer ho ile arasını diğer dalgalardan daha fazla açmıştır, yoksa rakamsal uzunluk söz konusu olmayabilir.. burada kırmızı 3 ün ho ları açış farkı en büyük olan şu anda tepe olan kırmızı 3 dalgası yapmıştır, 5. dalgalarda bu görülmez, 1. dalgalardada görülmez...saygılar.
Hun İmparatoru ATİLLA
mavi 3 olşumadığını biliyorum. mavi 3 ün iç dalgalarını kırmızı saymışınız ve kırmızı 3 şu anda 1 den kısa. böyle olamaz bence. hem kırmzı 5 bittiğinde mavi 1 ile mavi 3 arasındada fazla fark olmayacak gibi. bu durumda mavi 4 mavi 1 i örter(overlap) bu durumda ise sayımların iç yapısı 3-3-3-3-3 şeklinde değişeceği için tüm kırmzı sayımlarınız iptal olur. yani bu sayım bence çok zorlama. ben acemiyim. selçuklu üstad aha iyi bilir. benimkisi fikir sadece.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
eliot dalga sayımında kurallar basittir, aşağıdaki kurallara göre sayıyorum
![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri