Bu arada antivir üstüne virus programı tanımam, hem sistemi kasmaz, hem bedava, hem de bir çok testte birinci oldu...
Sn Amon Ra sakın yanlış anlamayın ama imzanızı okudukça moralim bozuluyor. İmzanızın tersine hayatta hep haksızlıkla mücadele etmişimdir. Güçlünün yanında değil haklının yanında olmayı tercih etmişimdir. Hayatta korktuğum tek kişi ise haklı olan kişidir. Güçlünün güçsüzü ezeceği zaten doğa kanunudur, ancak güç görecelidir. Zamanla azabilir, yok olabilir. İnsan sürekli güçlü kalamaz, ondan daha güçlüler mutlaka gelecek ve onu yenecektir. Ama haklı olmak ayrı bişeydir. Haklı olan güçlü de olsa güçsüz de olsa eninde sonunda kazanır...
http://www.vobsinyalleri.com/category/speedy-vob/
arkadaşlar bu sistemi muhakkak hepiniz biliyosunuzdur...
nedir ne değildir hakkında bilgisi olan varmı.yada kullanan.kullanan tanıdığı olan?
Sn.Enorton inanın üyle düşündüğüm için değil tecrübelerle sabit olduğu için yazdım.Keşke sizinde bu konuda haklı olduğunuzu düşünsem maalesef haklı olmak işe yaramıyor!Güçlü olursan haklımı haksızmı kimsenin umrunda değil. Tecrübelerim adaletin eşit şartlarda bulunan durumlarda işe yaradığı ortada eşitsizlik varsa kantarın topuzunun kaçtığı yönündedir.İsterseniz imzayı silerim.Saygılar.
Konu fXci tarafından (24.03.09 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Ben genede imzamı değiştireyim!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
lem fXci sanırım asti den gözün çok korktu.grafikleri kırpa kırpa yakında sadece matriks ekranının siyah kısmını sistem sinyali olarak yapıştıracaksın.bu gidişat onu gösteriyor
yoksa bu grafikle yırtıp attım VOB sayfasını hayatımdan mesajı mı vermeye çalışıyorsun
beyaz kısmı maviye boyada su ambiansı versin![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (24.03.09 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
inceledim gayet iyi götünüyo kanatindeyim.ama siz dün dediniz ya sistemleri geçmiş grafiğine bakmanın dışında bire bir incelemek lazım.2 bar sonra gerideki sinyal kayboluyo diye..
sistemin bi handikapı varsa bile web sitesinden incaleyerek bunu bilmek mümkün değil.en güzeli gene insanlarında düşüncesini sormak
Şimdide sat sinyali gelmek üzere.Biraz önce al sinyali gelmek üzere demiştim.Al sinyali hiç gelmedi yataydan sata doğru meyilli bir hal aldı!
Konu AMON RA tarafından (24.03.09 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri