ya bu sayfada turkucu kayahan vardı yok battı battıyoruz..hukumet falan fılan derken mılletı felakete surukluyorduuu.ne olduu acabaaa)))))
burada seyyaha yazarak anlatmaya çalıştım itki sayımı yapılırken double combinasyon diye göbeğim çatladı, üzerine bradley verdim her zaman çalışmaz diye ahkam kesildi, diyeceğim şudur dowda 6400 altını beklemek için çok çok erkendir ve bu sadece bir kehanet olur. ama bazen yapı çok açıktır mesela dolar tl de sitemde yazdığım bir yazı vardır vob 1,85 i zorlarken hedef 1,61 şeklinde şu an forexde 1,65-1,66.![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
''zeka küplerini'' sahalarda görmek isteriz......![]()
Çok Uzman
Bence de yeni dip ler mümkün ama erken gibi
çok fazlada battık gidiyoruz demeninde bir espirisi yok
insanlara 1929 krizi o kadar çok empoze edildiki artık insanlar alışveriş yapmaz oldu.insanlar her şeyi erteledi. bugunku gaz kolay kolay alınmaz bir süre gider. Bizde de seçim ve imf durumları var.
ikinci el konutların % 5 gibi artması daçok ilginç bir işaret olarak gormeliyiz bence
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri