akbnk %7 oldu yuh yani..vadelıyı sabit tutup spot alıs mı yapıolar?
vob buralarda kalcak heralde bugun.sinir ederler sımdı yenı longcuları.yada short cvoer yapmayı dusunenlerı
akbnk %7 oldu yuh yani..vadelıyı sabit tutup spot alıs mı yapıolar?
vob buralarda kalcak heralde bugun.sinir ederler sımdı yenı longcuları.yada short cvoer yapmayı dusunenlerı
Konu marakes tarafından (23.03.09 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
frankfurtda cıtı %26.9 b of a %14.5 yukselıste mıs..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şirkette böyle opsiyon sunacak yürek yok ki. Şu çöküş rekorları kıran windowsa bile onca para veriyoruz. Yazık yawf. Equisin BSA anlaşmalı TR temsilciliği yok. Ama windowsun alternatifleri işimi görmediği için I bought it hem de crying crying.
Ben olaya şöyle bakıyorum. 30 günlük deneme süresi olayı saçma. Çünkü :
Belki kullanıcının programı tanıması ve kullanmayı öğrenmesi 60 gün sürecek. Bu yüzden programı kullanıp tanıyana kadar crack it. Eğer memnunsan ve kullanmaya devam edceksen buy it. Ya da free alternatifleri olan bir sürü program var. Just use it.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yahu asti bu EUR/USD sakat gibi görünüyor.gümletecekler sankim bunu aşağıya...
hemen bugün olmayabilir emma bunun fişini çekecekler kimi yaw.ne dersin tırii cii forkesci olarak?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri