İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
dolar çoştu şelale hanımın taneleri modunda
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
alın size yeni bi soru..gap dolar mı dolmaz mı..ama ondan once 31 000 gecılrmı gecılmez mı var
Konu marakes tarafından (23.03.09 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
endeksi yüksekte tuttukları aefes tcell ve ttkom da agresıf alımı bırakıp hatta bı mıktar da realize edip yönü yeniden mali sektöre çevirdiler..uzun zamandır bu ilk defa yaşanıyo..dikkatli olmak lazım
metasstock 9 versiyonu var..25 gün kaldı diyor..sonra tekrar yüklenebiliyormu..yoksa satın alma işi mi olmalı...
Yeni Long açan var mı sorusuna cevap EVET. Uzun Vadeli VOB portföyüne açılıştan itibaren biraz daha ilave yaptım. Cuma günü de topige yazdığım gibi yine ilave yapmıştım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
acemi sistemde 29300 den beri al da..tabi ben 30200 den beri uzunum .o başka..
daha önce de önemle belirttigim hedef 31 e geldik biraz zorlansakta eldeki teknik verilere göre 31 ide kracagımızı düşündügümden 29600 maliyetle yola devam
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri