benzerlik 2006-2010, aynaya buhar tutup tersten bakılırsa daha çok benzediği farkedilecektir..
benzerlik 2006-2010, aynaya buhar tutup tersten bakılırsa daha çok benzediği farkedilecektir..
ühühhühühühühühüh...
indikatörler bu çıkışı onaylamıyor ama bu nunu lar bi kırılırsa o zaman burası kan gölüne döner stop belli yerde duruyor ne olur ne olmaz5 likte ki nunuları görüyon demi Asti felaket gibi bi şey sanki bunu bilerek yapmaları yani grafiği ayarlamaları mümkünmü sence spekler yapıyor bu işide acaba pala da bi spekse ki oda vobun speği değil mi zaten
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ühü flatmaya az kaldı sankim 200 altına sarkıtma be
![]()
175 den flatladım şimdilik 850 den açılan long kapandı poz açmıyorum şimdilik
ingaaaa demem inşallah ama tekrar dönebilirim dönüşü görürsem anında ama yatay kanala girdi sanki gene
astatrom abi bu sistem olayı başka bişiy üwwwww üwwwwww
vay adi vay yedi beni görüyonmu bakama genede güçlü duruyor yıkılmaz kolay kolay burası ama gideceksede aşağı sert bi düşüş silkeleme yapması lazım sonra sert yukarı tekrar
sabah beri ziztem aldaykenee... sat yaparak çarpişiyimişim üwwwww yıprandım üwwww üwww.. ama pis çarpiştim üwwww sat gelse bari![]()
çağırma beni pala gelmiyorum ya (şimdilik tabi ki)
nedim kardeş aman ha bana göre poz alma sakın çok tehlikeli dir böyle işlemler işlemleri kendi sistemine stratejie göre yapman daha iyi olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri