bu tepkiyi koyacağı zaman 16:00 ı 17:00 a bağlayan zamn,....çünkü mavi simulesi 17:00 da başlayacak,..
tepkiyi koyamazsa,
136125 stop ve devamında 135700 gelir,....
bu tepkiyi koyacağı zaman 16:00 ı 17:00 a bağlayan zamn,....çünkü mavi simulesi 17:00 da başlayacak,..
tepkiyi koyamazsa,
136125 stop ve devamında 135700 gelir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
long denemek isteyenler için her durumda 136125 stop,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben değerleri yazıyorum, stopçular,..
nokta1 leri göz önüne almalı opsiyonunu kendi koymalı,..
değer+/- opsiyon,...
1 kademe olur 2 kademe olur,..bilemem, kişiye kalmış
yani longsanız,..
136125 e stoba göre bu taşınmalı,..
shortsanız 136650 ye göre duruma bakılmalı
ben müzmin shortum iki tanımada uymuyorum,...
perşembeye odaklıyım,...
saatlik tarder yeniden shortta,..
136125 stop önündeyiz
Abim 3 renk toplaması yaptım 3 renk tek beyazda toplanırsa shorta geçiyor,2 yada 3 renkte long oluyor bakalım
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
citiwan (06.09.17), indregandi (05.09.17), kemo (05.09.17), rüzgar (05.09.17), Se_M (05.09.17)
bu arada ben shortumu yeni vadeye taşşımıştım duruyor daha caafer sağolsun
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
citiwan (06.09.17), indregandi (05.09.17), kemo (05.09.17), Se_M (05.09.17)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri