cafer aralığı fena açtı sert hareketlere gebe
cafer aralığı fena açtı sert hareketlere gebe
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (17.08.17), kemo (17.08.17), rüzgar (17.08.17)
işte bu forum yazarlığı bizi bunak yapmaya başladı yavaştan,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bugün bu sistemim shortta ama cafer için long tutuyorum
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
indregandi (17.08.17), kemo (17.08.17), rüzgar (17.08.17)
sayın mares,...
gelin ortak sistemi beraber yorumlayalım,...
bizimkiler longa çıkmadan senin hedefler gerçekleşmez zaten,.....sinyalle senin hedef arasına biz otomatik giriyoruz ve sinyali veriyoruz zaten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sırayla başka paylaşımlarda bulunucam, formül cinsinden ve hepsi yorumcu, hepsi kullanım kolaylığı sunacak,..
ama şimdilik boğmak istemiyorum,
sırada zamanı gelince,..düz kullanımı basit,....şu örnek olacak,...
abi g46 indiğini zige bağladım 135400 lerden shortta hayatta yukarı dönmedi takip ediyorum uzunvade takılıyor 1 dklık ondan yukarı gitmekte zorlanıyor olabilir.ama cafer affetmez oda var
evet abim senin 60 lık düzelmeden benimkide hedefe varamıyor galiba
ahmety (18.08.17), horoz20 (17.08.17), indregandi (17.08.17), kemo (17.08.17), rüzgar (17.08.17)
cöle ve ekibi yine tepti,...keh, keh,
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri