Arkadaşlar,
Öncelikle verilen 60 oya ve aday gösterenlere ve destek olanlara teker teker teşekkürler.
Vakitsizlik nedeniyle bu görevi kabul edemeyeceğimi bildirmek istiyorum. Kendi forumuma bile yetişemediğim için iki adet moderatör atamış bulunmaktayım. Ruh halim de bu özellik koyulduğundna berizaten.
Genel olarak moderatörlük hakkındaki düşüncelerim:
- Forumda kimseyle taraf ya da karşıt görüşte olmayan tarafsız bir kişiliğe sahip
- Forum kurallarına hakim olup gerektiği yerde herkese eşit ölçüde davranabilecek
- Forum scripti vbulletin özelliklerini kullanmayı bilen
- En önemlisi düzenli vakit ayırabilecek
Mümkünse forumda kimsenin tanımadığı biri olmalı ki ileride ayrımcılıkla suçlanmasın.
Sayın HeLLiM vakit sıkıntısı haricinde gayet iyi yönetiyor ama anlaşılan yardımcılara ihtiyacı var. Öncelikle bugüne kadar yaşanan olaylara bakılarak "Forum Kuralları" oluşturulmalı ki mevcut ve yeni gelecek moderatölere kolaylık sağlansın.
Kabul edip etmeyeceğini bilmiyorum ama ben de oyumu sayın teo'dan yana kullanmayı tercih ediyorum.
Bu arada mesajalrın yanındakiresmine tıklayarak ilgili mesajı yönetime (moderatörlere) rapor edebiliyorsunuz. Şikayetiniz olan durumları bu şekilde yönetime bildirerek yardımcı olabilirsiniz.
Yer imleri