mekanda değilim şimdi kaç vob ?
Dear Mr. SAZAN,
Sanıyorum, DJ bedduamdan sonra bu benle ilgili tırstığınız ikinci husus, oysaki hiç tırsılacak bir insan değilim.
20 dk lık sistem de kullanıyor olmanızdan geyet mes-ud oldum, sanırım ki nedeni, PY nin 15 dk. lık sistemlere attığı feyklerin çoğunu 20 dk. lık sistemlerin yemediğinin fark edilmiş olunmasıdır.
Şundan emin olunuz ki, bir kod yazma yada çözme üstadı değilim gayet mütevazi çalışmalarımı yürütmekteyim. Bu vesile ile, çözülmesinden tırstığınız sistemlerinizin grafiklerini de buraya yapıştırmakta bir beis yoktur kanaatimce. Hatta yapıştırmanız forumca saadetimizi arrtıracaktır.
Cycle lı sisteminize ayrıca tebrik ederken, bunun en başarısız sistemlerinizden biri olduğunu söylemeniz ise benle birlikte sanırım ki pek çok arkadaşımızın da kendisini kötü hissetmesine neden olmuştur. Amma velakin, kod adı sistem-i muazzama olan çalışmamı eğer arzu ettiğim şekilde nihayete erdirirsem, sizin kıskançlığınıza mazhar olmak için elimden geleni ardıma koymayacağımı bilmenizi isterim. Ve hatta örnek olarak yapıştırdığım grafikteki sinyallere bir çiğ tanesi kadar içiniz gittiyse, affınızı dileyerek belirtmek isterimki, domuzlar gibi sevinirim.
Sizi seven forumdaşınız Astatin.
Konu Astatin tarafından (19.03.09 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.
650 satısta
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
600 altı sat olur bende hadi ben güzellik uykuma gidiyorum fazla fark olmasın akşama poz alıcam
Sn Unlimited,
Satmaya hayır. Reklam olsun diye de koymadım. Sadece sistem vs ile para kazanılmaz düşüncesine karşı arguman olarak ve motivasyonunu kaybettiğini düşündüğüm arkadaşlarımıza (en az 4 kişi saydım) motive edici (sistem araştırması açısından) bir unsur olur diye koydum.
Bol Kazançlar.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
fx ci halen 650 satışta
uhhhh.... arada 98 olmuşuz bak..hakkaten benim bu hafta doğum günümmüydü yaw..bak onu bile unuttuk...
Astatin elementinden bilahare bahsederim velakin elementle izotopunun farklı şeyle rolduğunu bilmek gerekir. Ama şu kadarını diyeyim, radyoaktif bir elemente saniyenin çok altın bir zaman diliminde maruz kalan hiç bir organik varlık, vay be ne kral elementmiş diyecek kadar yaşayamaz![]()
Konu Astatin tarafından (19.03.09 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
altında 5 dolarlık bı cosku sozkonusu..
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri