İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
yanlız büyük bankaların grafiklerinde düzelme var.. bunlar bir çıkış daha yapmadan inmeyecekler aşağı gibi.. yada aşağı inişleri yine sınırlı tutarak imf'ye kadar tutacaklar piyasayı.. çok aşağıları beklemeyin birkaç hafta bence...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
asti konuştuğumuz konuda beni boynu bükük bırakmayacaksın değil mi? acıların çocuğu küçük emrah olmayacağım değil mi?
beni anlıyorsun değil mi? senden çok ümitliyim,tünelin sonundaki ışığı gördüm asti.yanlız ışık TREN ışığı değildir umarım
bende şimdi yeni bir sistem yapıyorum adı sistem-i tarumar.iki günde sermayeyi tükettirip VOB azabından kuratıyor.![]()
Selçuklu bey,
Sorunuza VOB 60 dk'lık üstünden cevap vereyim.
Grafikteki mavi ok ile gösterilen tepe (c dalgası 5. dalga başarısızlığı) yukarı yönde geçilmedikçe, grafikteki i-iii noktalarını bağlayan trendline'a düşmesi iyi olasılık. Tabi bu olasılığa oynamak için mevcut fiyatın hemen altındaki yükselen trendline'ın kırılması gerekiyor.
![]()
Konu sazan tarafından (19.03.09 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri