imf anlaşması buzdagı ve görünmeyen yüzü gibi bir noktada..anlasmak ıyı evet ama anlasmamak da su anda kotu etkısı olabılcek bı cok seyı frenlıyo pıyasada.beklentı kültürü canlı tutuluyo ve yapılcaklar yapılmıyo.eger secım oncesı bu anlasma yapılırsa bu kez ıc durumlara döneriz önce,dolar kısa surelı duser fakat sonra olan anlasmanın etkiszligi akıllara gelip gerceklerle yüzleşilir.yani bu açıdan şu anda seçim e kadar anlasmamak hukumet menfeatinedir..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
29450den shortları kapattım izlemedeyim flat
Örnek burada CCI değeri 11 alınmış. ve -100 ile 100 arsı değil de -80 ile 80 arasına bakılmış. PArametreler değiştirilmiş.
Aşağıdaki şekilde system tersea sokun opt1 için veri aralığı seçin ve test edin değişik sonuçlar verecektir.
enter long:
(Fml("Candle - Hammer")=1) AND
(CCI(opt1)<-50)
close long:
((CCI(opt1)<80) AND
(Ref(CCI(opt1),-1)>80)) OR
((CCI(opt1)<-80) AND
Ref(CCI(opt1)>-80,-1))
enter short:
(Fml("Candle - Hanging Man'")=-1) AND
(CCI(opt1)>50)
close short:
((CCI(opt1)>-80) AND
(Ref(CCI(opt1),-1)<-80)) OR
((CCI(opt1)<80) AND
Ref(CCI(opt1)>80,-1))
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Öğlen arasında vob gene kolbastı gibi acayip hareketler yaparmı acaba.Bazen öyle oturuyo kös kös bekliyo.Bazende çıldırıyor.
Herkes şu anda Vobdan cacık olmaz derken adamlar herkesin bildiğinin tersine oynarmış desem buda senaryo.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
arkadaşlar herkese afiyet olsun...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri