Angehängte Grafik: chart.png
![]()
Angehängte Grafik: chart.png
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dow da tutturdular 7400 direncide 7400 direnci, orayı geçince sanki 10000 olacak, hepi topu 7750 civarı falan işte, ben sanmam 7750 bile görülsün, abartsalar haberle gazla yinede inanmam ve çok yukarı gitmez diyorum...
Bizim piyasa hepten mort, uzunum ama borsalar böyle dirençleri aşılmaz dağlar gibi gösteriyorsa bizimki zaten yerinde saymaya devam eder, 30000 seviyeleri aşılıp sonra altına sarkmalar yaşanması yüksek ihtimal, ama yarın sabah fdow a bakıcaz ve yukarı gittiyse anlaki dow da yukarıları ziyaret edicek, bizde o zaman yukarılara gitmeyi göze alabiliriz heralde..
Ben şu HR nin 30150 rakamını nasıl bulduğunu hala çözemedim, 30150 ile ilgili en ufak bir teknik olay göremedim, adam nerden buldu şimdi bu 30150 üzeri yukarı diyor dedim, baktım baktım, evirip çevirip bir daha baktım, en sonunda dedimki, len oğlum bu adam grafik bile bakmadan uyduruk seviyeleri Anadolu yatırım yorumu diye piyasaya yolluyor, ondan sonra yatırımcıda verdiği rakamı dikkate alıp al sat yapmaya kalksın istiyor olabilir, yada kendi yazısında başka, kurumun raporunda başka(kendince doğru) rakamlarla iş yapıyor, bende vaktimi boşa harcadım iyimi, ama bir kurumdan böyle seviye verilmesi pek bi garip geliyor bana, yurtdışı dow için seviye anıyolar mesela 7400, e iki gündür oraya geliyor takılıyor işte görün, bizde bu işler kurumsal bazda ciddiyetsiz kalıyor, maksat kurumun adı geçsin bol bol anılsın diye yapılıyosa daha kötü, saygılar...
Konu bull market tarafından (18.03.09 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Swing trade bilmiyorum neder, ama dünden öncede swing trade vardı, onunda yükseği 30150 den yukada sn. mozkan,neye göre dünkü yüksek neye göre evvelkigünkü değil mesela ? bunla ilgili bilgiyi internette biyerden okuyabilirmiyiz? biliyormusunuz? yada bilen varsa yazarsa okuyup öğrensek diyorum, saygılar...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri