kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
farklı düşünüyorum..sanıyorum yarın Bakan şimşek IMF başkanı ile görüşecek..davet mavet hikaye onla formalite..şunu unutmayın, dünkü hareketi yapanlar, anlaşmanın olup olmayacağını bizden önce biliyor olacaklar....Ama tercih meselesi tabi; fantazi şortları giyip otel odasında beklemek de bir tercih...Peter abi de gelebilir odaya Jenna abla da
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu arada sistem satta olmasına rağmen, 6 ıncı ayu hislerimde bir rahatsızlık var..romatizmalarım da azmış olabilir ama bu geri geliş bana feyk gibi geliyor... ben manzarayı izleyeceğim..yada filmi![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şöyle bir 29500 lere gelse de short acsak
EFG ile DEutsche nöbetleşe taraf değiştiriyor.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri