Bugün böyle mıymıy tabi yaaa, baksanıza ip gibi 5 dakikalık fiyat hareketi, çıkıyorum ben artık haftaya, herkese iyi tatiller...
açıklamayı yapan imf zaten erdoğan değil hala manipilasyon yapıyorsun.
piyasa salakmı doları böyle versin.
verdiğini verdi zaten.
Konu jelibon tarafından (13.03.09 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ayrıca piyasa 2000 puan oynamış sen hala imfdesin.
vobu anlayamıyorsun.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
açılışta görülen seviyelere doğru seans içi gelen ataklar cılız kaldı şimdiye kadar..
dün pozisyon alamadığım için 30425 üzeri seviyeleri bekliyorum taze long için.
29800 altı seviyeler görürsek yeni değerlendirme yapmak gerekir ki şuan için 29500 altına gidebilecek bir hareket beklemiyorum kendi adıma.sıkıştık kaldık iki arada.
halen flat !
İMF ile şu veya bu şekilde anlaşacaklar , sadece zaman farkı ,
İMF ile anlaşınca , imkb de işlem gören şirketlerin bilanço aktiflerimi deyişecek , karlılık oranlarımı olumlu etkinecek , temettü verimlerimi artacak ,
Aksine kemerler daha çok sıkılacak , vergi oranları hafiflemeyecek ,istihdam olumsuz etkilenecek vs. sadece kur üzerinde ve dış finansman ihtiyacında yumuşama görülecek ,
Piyasalarda ise imf çıpasını manüple adip , lehlerine kullanacakların , oyunlarını izleyecegiz dün oldugu gibi.
yanlış anlamayın. gerek görmememin sebebi, bu tartışmanın yerinin burası olmadığını düşündüğümden bu birincisi.
ikincisi; fikrinizi söylediniz, fikrimi söyledim. 2. mesajları da atıp nedenlerini de açıkladık. ben kimseye bir şeyi kabul ettirmek derdinde değilim. kimse de benim kafama yatmayan bişeyi bana kabul ettiremeyeceğine göre, en sağlıklısı bu şekilde bırakmaktır diye düşünüyorum. ötesinde kazanılacak bişey yok.
saygılar,
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
piyasa da psikoloji yönü de vardır iyi geleen veri kötü gelen iyi algılanılıabilir.
dünkü hareket şanstır.
son süreçte yurtdışıyla değişik karekterde hareketler yapıyorduk.
dün itibarıyla böyle olmayacaktır.
o ne yaparsa bizde onu yapacağız.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (13.03.09 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri