ailelerinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin...hafta sonu piyasaymış zartmış zurtmuş uğraşılmaz.
herkese iyi tatilller...
ailelerinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin...hafta sonu piyasaymış zartmış zurtmuş uğraşılmaz.
herkese iyi tatilller...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
herkese iyi haftasonları.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pzts pis artı gap bekliyorum. dowda 10305 kapar, nikkei %2 artı olur. bizde 1200 artı açarız. herkese keyifli hafta sonları
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Cümleten iyi tatiller
geceye long
butun gun ekran basında deeldım,poz um hala duruo...saka pıyasası rat pıyasası...herkese ii haftasonları..geceye halen 1/3 uzun..
beynınızı ve gözlerinizi dinlendirmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar...
esenkalın..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
1 yada 2 hafta içinde temmuzun ortasında büyük bir düşüş bekliyorum eğer spot100 58000 ni 1-2 hafta içinde kırdı kırdı yoksa acayip düşüş gelicek diye bi izlenim oluştu bende
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kara cuma olur bence tahminim ... cümleten iyi haftasonları .. dow gapanış tahminim ... 6435,33 .. kayda geçsin .. üvvvv ..
Şşşşş limit, senin düldülü görünce bizim düldülün de canı çekti forumu..aha da bu da bizim düldül...ha bu arada düldül roket..öndeki benim2006
Adı: Syracuse 3B...
BANGA mühim
s.a.
arkadaşlar-doslar- abiler.
aranıza yeni katıldım.
allah utandırmasın.
herkese hayırlı hafta sonları vede saygılar sunarım.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri