iyi akşamlar
iyi akşamlar
indregandi (10.04.17), rüzgar (10.04.17), tutku (10.04.17)
http://odatv.com/merkezi-hatay-olan-...004171200.html
HOCA GANDİNİN ÇOK GERİSİNDE KALDIN,...BİRAZ DAHA SAKSI LÜTFEN,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hocay la aramızdaki fark şudur,....
öncelikle her ikimizde kurmay zekaya sahibiz,....bu alenen belli,...
Farka gelince,....
Biz kurmayın çizdiği okun piyadenin dötüne girdiğinin bilincindeyiz,..çünkü kurmay zekamız var, lakin hayatımızda hep piyade olarak rol aldık,..
BU PİYADE YAPIMIZ/OLUŞUMUZ KURMAY ZEKAMIZLA BİRLEŞİNCE OK HEP DAHA ÇOK CAN ACITTI,...DAHA DOĞRUSU OKUN HEP UCUNDA OLDUK, OKUN HEP FARKINA VARDIK DİELİM,...
hoca ise hep kurmaylarla vakit harcadı,....paşalarda paşalar,..
Hatırlarsanız vecize olarak,
buradan
kurmayın çizdiği ok piyadenin döte,
siyasetçinin fırlattığı ok ise ..........döte demiştik,...
Anlayanlar anlasın diye,...
Velhasıl buradan yine yazdık,..
Tartışma bir süre sonra,...
Buradan bahsettiğimiz çin seddine doğru uzanacak,..
tabiki bu referandum sonucu ile belli olacak,...
Hocaya başarılar dilerim,...bakalım çin seddini kaç ay sonra bulacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
tutku (10.04.17)
http://odatv.com/ve-cumhurbaskanligi...004171200.html
YANİ BAKIN ÇİN SEDDİ PROJESİ START ALMIŞ,...
ve referandum öncesi bunu açıklamaktan dahi çekinmiyorlar
alfasid (11.04.17), rüzgar (11.04.17), teoman85307 (11.04.17), tutku (10.04.17)
g]naydin
indregandi (11.04.17), rüzgar (11.04.17), teoman85307 (11.04.17), tutku (11.04.17)
Cümleten günaydınlar.
indregandi (11.04.17), teoman85307 (11.04.17), tutku (11.04.17)
saatlikte şimdilik
dünkü 18:00 barı
112225 ten alt/üst yapıyor
teoman85307 (11.04.17), tutku (11.04.17)
usd bahsettiğim 3.7364 seviyesini referandum sonucunu almadan terkedeceğe(aşağıya veya yukarıya) benzemiyor,....
horoz20 (11.04.17), teoman85307 (11.04.17), tutku (11.04.17)
sonuçta bekleyeceğiz,...
referanduma kadar sıkıcı piyasalar başladı bana göre,...
usdtry önden hareketlendi, endex dün hareketlendi,...
biri diğerinin ardına primlnerek bilinemez noktaya geldiler/getirildiler,...bırakıldılar
rulet ise referanduma kadar tetik düşürmeye başladı,....
ruletten farkı mermi her an patlayabilir değil,.. refarandum günü patlayacak,..
ancak refarandum sonrası ya shorta ya longa,....patlayacak
gü ü ü ü ü ü ü mmmmmmmmmmmmmmmmmm
tabiki Türk Milletinede patlayacak,...
gerçi Türk Milletine patlayalı bir hayli oldu,...
ama Türk Milleti delen geçenleri saymıyor sanırım
yaw bu refarandum işi akla zarar,...
en başından böyle,....
ama akla zarar, e olmayınca,..
ya nice olur halim noktası,...
biz burada yazdıydık,..şöle dediydik,...
altından halıyı alacaklar,...iki adam(abede,abe) halıyı kıvırmış birden ve hızlı çekecekleri anı bekliyorlar,..maharet bu çekişleri esnasında senin ayakta ancak halısız kalmanda,...çekişle ilgili kısım bu kısım ve bu işte her ikiside yılların deneyimine sahip,...
bizle ilgili kısımda,..
işte bir taraf halıyı önemsemiyor,...diyorki ayağınıza yeni halı yapacam diyor,..millet denilen kısım???
bir taraf ben halısız yapamam halım iyiydi, atlasipektendi benim halım diyor,....Türk Milleti kısmı,..
burada kesin olan referandumla halı çekme işlemi nin yapılacağı,...
16 nisanda,...akla zarar dediğim kısım burası,...ayağının altından halı çekilmesine izin vermişsin,..
seçenekler
adam düşer,
adam ayakta kalır,
adam aykta kalır, ancak artık atlas ipek halısı yoktur,...
adam ayakta kalır ancak, adamın yeni halısının renge dekora uyup uymaycağı, gelip gelmeyeceği belli değil,....
atlas ipek
teoman85307 (11.04.17), tutku (11.04.17)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri