Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
CITI yılın ilk 2 aylık döneminde kar ettiğini açıkladı %40 a yakın prim yaptı dün.bugünde AKKIZI alıyorlar hehehe...
yahu abd de hisse senedi piyasasında işlem yapsak VOB'tan çok para kaldırırız be.tavan falan sınırı yok.dün finansallar bir günde %35/45 arası prim yaptı.akıllara zarar.
sp kendini içine geri attığıd düşüş kanalının alt bandını düzeltme olarak bugün deneyecektir.
kendini üzerinde tutacakmı tutamayacakmı mesele budur. akşam eksi kapatacaktır ancak çok geri çekilmeyecektir. hele ki sert hareket gününü zaten atlattık.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
arkadaşlar azıcık açılın şöyle, CIT'yle EFG'yi arada da kaynayacak olan
Sankoyu biraz silkeleyeyim ben.
açılın şöyle, lütfen lütfen...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Amerikan piyasalarının eksi kapama ihtimali daha çok evet, fakat dow için 7000-7100 seviyeleri bugün akşam görülebilir demeye devam ediyorum ben, futurlar fazla eksi değil, dow bugün ilk seans artı ikinci seans eksi ve günü eksi kapaması yüksek ihtimal, ama günü fazla eksi değilde6850-6900 gibi kapatır diye tahmin ediyorum, bu durumda bizim piyasa eksiye gidermi? soru bu? gitmez diyenler daha çok olur heralde...yataylık yüksek ihtimal, artı yaparsakda yarın dow futurun eksi olacağını düşünerek artı yapacaktır, saygılar...
Konu bull market tarafından (11.03.09 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri